Fred izgatott a "világklasszis" Ten Hag kinevezése miatt

A Manchester United középpályása, Fred izgatott, hogy a "világklasszis edző", Erik ten Hag kezei alatt játszhat, miután a mai napon hivatalosan is bejelentették a klub kispadjára történő kinevezését.


A holland szakember a szezon végén csatlakozik a Vörös Ördögökhöz, akikkel 2025-ig szóló szerződést írt alá, amely további egy éves opcióval meghosszabbítható. Addig viszont a holland bajnokságra és arra koncentrál, hogy az Ajaxot ismételten aranyéremhez segíthesse.

 

A nagy munkabírású Fred négy különböző menedzser irányítása alatt is a kezdőcsapat állandó tagja tudott lenni az Old Traffordon és a népszerű brazil játékos eltökélt, hogy ismét bizonyítson. Ennél azonban még fontosabb, hogy izgatott annak lehetősége miatt, hogy Ten Hag újra trófeákat nyerő csapattá fejlesztheti őket.

 

"Ez egy nagyszerű hír" - kezdte Fred a Premier League Productionsnek adott interjúját.

 

"Ő egy világklasszis edző, aki nagyon sokat segíthet nekünk. Láttam játszani az Ajaxot és ők egy jó futballt játszó remek csapat. Tudom, hogy sokat fog rajtunk segíteni és a következő évben már trófea megszerzéséért harcolhatunk."

 

 

Azzal kapcsolatban, hogy majd mindenki azon lesz, hogy jó benyomást tegyen Ten Hagra, Fred így folytatta:

"Természetesen, napról-napra és mérkőzésről-mérkőzésre bizonyítanod kell. Egy új menedzser át fogja tekinteni a csapat helyzetét, nekünk pedig meg kell mutatnunk, hogy milyen minőségű munkára vagyunk képesek ahhoz, hogy folytathassuk a játékot és keményen dolgozhassunk az új menedzser irányítása alatt."

 

"A fő prioritás, hogy napról-napra fejlődjünk, folytassuk a küzdelmet és harcban legyünk a trófeákért. Újra azzá a nagy klubbá kell válnunk, mint amilyennek a Manchester Unitedet ismerik."

 

"Vissza kell térnünk a minket megillető szintre. Tudjuk, hogy ebben segítségünkre lesz az új menedzserünk, a célunk pedig nem lehet más, mint hogy újra nyerni tudjunk."

 

"Ehhez rengeteg munkát kell befektetnünk. Az új menedzser feladata nem csak az lesz, hogy egyik napról a másikra éljünk. Időbe fog telni míg a munkája gyümölcse learatható lesz. Lesz egy felkészülési szezonunk, amely biztosan nem lesz könnyű. Egy új stílust kell megszoknunk és átvennünk. De persze előbb a most futó szezonbeli céljainkat is el kell érnünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!