Garnacho debütált a felnőtt csapatban

Alejandro Garnacho először lépett pályára a Manchester United felnőtt csapatában a Chelsea elleni 1-1-es döntetlenre végződő találkozó alkalmával az Old Traffordon.


A fiatal támadó, aki 2020-ban csatlakozott a Unitedhez az Atletico Madridtól a Kékek elleni rangadó utolsó perceiben óriási tapsvihar közepedte léphetett pályára Anthony Elanga cseréjeként. 

 

Garnacho az utánpótlás csapatoknál remek szezont fut és múlt hónapban az argentin válogatottba is meghívták a világbajnoki selejtezőkre.

 

A Vörös Ördögök sajnos nem tudtak egy kései találattal győzelmet elérni a Stretford End előtt, de a pályára lépés különleges emlék marad a 17 éves játékos számára. A fiatal támadó minden bizonnyal Travis Binnion csapatában is szerepelni fog az FA Ifjúsági-kupa döntőjében a Nottingham Forest ellen az Old Traffordon, mivel aktív részese volt annak a nagyszerű menetelésnek, ami idáig vezette a csapatot. A lejátszott találkozókon 5 alkalommal is eredményes volt és kiemelkedő teljesítményt nyújtott végig.

 

 

Több fiatal is ott volt Rangnick meccsnapi keretében a padon, köztük Alvaro Fernadnez, Shola Shoretire és Hannibal is, mivel a felnőtt keret 8 játékosa is sérüléssel bajlódott az összecsapást megelőzően.

 

A bajnoki szezon végéig már csak 3 meccse van hátra a Vörös Ördögöknek, így az ifjú szélsőre újabb lehetőségek várnak, elsőként a Brentford ellen kaphat ismételten lehetőséget, szintén hazai közönség előtt.

 

Gratulálunk Alejandro!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!