Liverpool U23 - Manchester United U23 3-1

Vereséggel hangoltak a fiatalok az FA fiatalsági-kupa döntőjére, miután 3-1-re kikaptak az ősi riválistól.


Az 5. percben Shoretire öngóljával kerültek hátrányba Wood fiai, amire még Garnacho egy igen impozáns góllal a 20. percben válaszolni tudott, aztán a 33. és a 63. percben a Liverpool behúzta a mérkőzést és még egy kihagyott büntető is belefért a hazaiak oldaláról. 

 

Hátul passzolgatnak a United játékosai, miután megszerezték a labdát a tizenhatoson belül. Először még úgy tűnt, fellélegezhetnek a vendégek, de Shoretire hazatett labdájánál Vitek luftot rúgott, így a labda szépen becsordogált a kapuba. Gyermeteg hiba után 1-0

 

Labdaszerzés Alvarez részéről, gyorsan indítja is a középen felfutó Garnachot, aki a tizenhatos vonaláig vezeti a labdát, majd a kiérkező kapuson átemelve a kapu közepébe helyezi. Gyönyörű passz, tanári befejezés. 1-1

 

Támad a Liverpool. Bearne iramodik meg a jobb szélen viszonylag üresen, lopja a távolságot befelé, majd Morton felé passzol laposan, aki szintén ember nélkül érkezik, de lövése elkerüli a kaput. 

 

Most a bal oldalról érkezik a hazaiak támadása, a beadás középre Bearne-nek nem jó, Morton próbálkozhatna, de Svidersky kapusokat megszégyenítve vetődött rá kézzel a labdára, aminek köszönhetően a bíró a büntetőpontra mutatott. Clarkson állt a labda mögé, jól helyezte a lövést a bal oldalra, de Vitek lekövette a próbálkozást és gyönyörűen hárított. 

 

Ismét Liverpool-i támadás, szögletet végezhet el a Vörösök gárdája, Williams ugrott a legmagasabbra két United védő szorításában és be is fejelte a labdát a jobb alsó sarokba. 2-1

 

Második félidő, ismét a Liverpool támad a jobb oldalon. Bradley adja be végül a labdát a tizenhatos vonalánál, Balagizi azonban fölé fejel.

 

Morton ad remek indítást a tizenhatoson belül Bearne-nek, aki átvette a labdát és kilőtte a bal alsó sarkot. A kapus esélytelen volt. 3-1

 

Vendég akció, Fish indítja az időközben becserélt Meijat, aki kisodródik, de még kapura tudott fordulni, azonban mellé gurított. 

 

Gore kap remek labdát a jobb oldalon, a tizenhatos előterébe érve kiadta bal oldalra, az üresen érkező Emeran viszont belelőtte a labdát a kapusba. Kár érte, több volt ebben az akcióban. 

 

Gore indítja Emerant a bal oldalon, aki egyből középre tálal, Meija a kapuba talál, azonban les címén nem adták meg a gólt. 

 

Az eredmény mát nem változott, a United U23 utolsó bajnokiján vereséget szenvedett, így helyet is cserélt a tabellán a Liverpoollal, a Vörös Ördögök ezzel az 5. helyen zártak. 

 

Összefoglaló: 

United: Vitek; Fish, McShane, Svidersky; Wellens, Shoretire, Savage, Fernandez (Emeran 69); Garnacho (Meija 69), Bughail-Melor, Mejbri (Gore 70)

Nem használt cserék: Wooster

Gólok: Garnacho 20 ill.: Shoretire ÖG 5, Williams 33, Bearne 64

Sárga lapok: Svidersky, Mejbri ill.: Bearne, Bradley


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!