Crerand: Ronaldo még két-három szezont is játszhat

A Manchester United legendája, az 1968-as Európa-kupa győztes Paddy Crerand abban bízik, hogy Cristiano Ronaldo még két-három szezont is az Old Traffordon fog tölteni.


MIóta a portugál klasszis visszatért a klubhoz lenyűgöző számokat produkál. Eddig 24 gólja van annak ellenére, hogy a csapat nehéz szezont tudhat a háta mögött. Mutatói túlszárnyalják első 4 szezonját is, amit a Vörös Ördögöknél töltött és gólok tekintetében is csak kettővel van elmaradva a 2008/09-es szezonban elért 26 találathoz képest.

 

Cristianot kétszeri a hónap legjobbjának választották a Premier League-ben és nagy eséllyel pályázik a Sir Matt Busby Év Játékosa címre is, melyet a szurkolók szavazatai alapján ítélnek oda. 

 

A 37 éves klasszis a hétvégén beszélt arról, hogy izgatottan várja a jövőt az új menedzser, Erik ten Hag irányításával és eltökélt szándéka, hogy a holland vezetésével trófeákat nyerjen. Ten Hag is arról nyilatkozott, hogy várja a közös munkát a portugál támadóval Manchesterben.

 

 

"Ronaldo egy igazi óriás azok alapján, amit már elért és szerintem még mindig nagyon ambíciózus" - mondta. "Természetesen szeretném, ha maradna. Idén is nagyon fontos volt a Manchester Unitednek, nagyszerű statisztikája van."

 

Ronaldo szerződése két évre szól, illetve további egy esztendővel meghosszabbítható. Cristianot régi barátja, Crerand is támogatja abban, hogy továbbra is az Old Traffordon mutassa meg nagyszerű képességeit.

 

"Azóta ismerem Cristianot, mióta gyerekként ide igazolt és az egyik legnagyobb dolog benne, hogy már akkor is nagyon odafigyelt a kondíciójára" - magyarázta Paddy a The Debate hétfői epizódjában.

 

"Ez volt az egyik elsődleges dolog, amire mindig is ügyelt, ezért is tud még ebben a korban is így teljesíteni. Szerintem még két-három szezont gond nélkül tud majd játszani."

 

"Nagy inspirációt ad a körülötte lévőknek is és csak ámulok azon, hogy még mindig milyen játékos ő. Bárhol is játszott, mindig ott volt a legjobbak között az élen. Ebben a szezonba 24 gólt szerzett a Unitedben. Hihetetlen. Hihetetlen, hogy erre képes."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!