Maguire: Ten Hag pozitív energiát hoz

A Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguire szerint az új menedzser, Erik ten Hag pozitív energiát hoz majd a Vörös Ördögök csapatához már a felkészülési szezon során.


Harry jelenleg Angliával készül a Háromoroszlánosok közelgő Nemzetek Ligája találkozóira, de elmondta ő is, hogy mi a véleménye a holland mester kinevezésével kapcsolatban.

 

A Magyarország, Németország és Olaszország elleni meccseiket követően Maguire-nek lesz ideje átgondolni az előző szezon történéseit mind klub, mind válogatott szinten, mielőtt belekezdene egy új korszak építésébe Erik ten Hag égisze alatt.

 

Az angol védő úgy véli, hogy az új menedzser pozitív hatással lesz a játékosokra, amikor nyáron visszatérnek az edzésekre a rendkívül nehéz 2021/22-es idényt követően.

 

 

"Kemény pofonokat hozó szezonunk volt, nincs mit szépíteni" - mondta Maguire. "Csalódást keltő volt mind egyénileg, mind csapat szinten is. A futball az életem és fontos számomra ez a klub. Meccseket akarok nyerni és oda vinni a Unitedet, ahol a helye van és ezt oly módon, amit a szurkolók is elvárnak."

 

"Biztos vagyok benne, hogy a felkészülési időszak első napján mindenki nagyon be lesz zsongva és meg fognak a srácok mindent tenni azért, hogy lenyűgözzék az új menedzsert és jó formába kerüljenek. Nagy szezon áll előttünk szerintem."

 

"Tudjuk, hogy fejlődni fogunk és fejlődnünk kell, mert az előző szezon pocsék volt. Az új menedzser pozitív energiát fog hozni és ez hajtani fogja a srácokat."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!