Két United játékos is bekerült az év csapatába

A Manchester United játékosait, Cristiano Ronaldot és Ona Battle-t újabb elismerésben részesültek szezonbeli teljesítményükért, mivel bekerültek a PFA Év Csapatába.


A Premier League-ben és a Női Szuperligában szereplő játékosokból kialakult "válogatottat" a játékostársak választották meg. Ronaldo az angol élvonalba történő lenyűgöző visszatérését követően került a legjobb 11-be. A 37 éves játékost a klubjánál az év legjobbjának választották és a szezon legszebb gólja cím is hozzá vándorolt a Tottenham elleni találatának köszönhetően. A portugál klasszis 24 találatig jutott a szezon során, ebből 18-at a Premier League-ben ért el.

 

A PFA által megválasztott év játékosa, Mo Salah is helyet kapott természetesen a legjobb 11 között, a teljes névsor pedig a következő:

 

Alisson - Alexander-Arnold - Van Dijk - Rudiger - Cancelo - Bernardo - Thiago - De Bruyne - Mane - Ronaldo - Salah

 

A portugál támadót immár 5. alkalommal választották be a legjobb 11-be, korábban 2005/06-ban, 2006/07-ben, 2007/08-ban és 2008/09-ben szerepelt a névsorban.

 

Ronaldo mellett az év csapatába került a hölgyek körében Ona Battle, aki rengeteget fejlődött Marc Skinner edzőnek köszönhetően. A spanyol játékos 2020 nyarán érkezett Manchesterbe és a United első spanyol származású játékosa lett a női csapatban. Első szezonja végén a csapattársak őt választották a legjobbnak, idén pedig Ella Toone és Alessia Russo kapta az elismerést klubon belül.

 

 

Battle nem csak csapattársait, de a rivális csapatok játékosait is lenyűgözte, ezzel pedig kiérdemelte helyét az év csapatában, melynek névsora az alábbi:

 

Berger - Battle - Bright - Williamson - Greenwood - Reiten - Weir - Little - Miedema - Kerr - Kender

 

Gratulálunk Cristianonak és Onanak, hogy bekerültek a legjobbak közé!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!