Továbbra is csak tapogatózás folyik átigazolási fronton

A Manchester Unitednél egy középső középpályás nyári szerződtetését tűzték ki prioritásként, így a klub továbbra is tárgyalásban áll a Barcelona játékosa, Frenkie de Jong megszerzéséért.


A legfrissebb információk De Jong kapcsán

 

A United még nem tette hivatalos ajánlatot De Jongért, mivel a játékos klubjával még nincsenek közös nevezőn a vételárát tekintve, de mindkét fél részéről egyre erősebb az érzés, hogy az ügylet létrejöhet.

 

A manchesteriek mindazonáltal más célpontokat sem tévesztenek szem elől arra az eshetőségre gondolva, ha mégse sikerülne megegyezniük a katalánokkal.

 

De Jong egy olyan játékos, akit Ten Hag nagyon jól ismer és nagyra is tart, miután a holland válogatott iránytó játszott a kezei alatt az Ajaxnál, ahol tagja volt a 2018/19-es szezonban bajnoki címig és Bajnokok Ligája elődöntőig menetelő csapatnak is.

 

A Unitednél mindenképpen legalább egy középső középpályás szerződtetése várható a nyár folyamán azt követően, hogy Paul Pogba, Nemanja Matic és Juan Mata is távozott az Old Traffordról.

 

De Jong barcelonai szerződése 2026 nyaráig érvényes, de a gránátvörös-kékek pénzügyi problémái értelmében az eladása mellett dönthetnek a következő hónapokban.

 

 

Mi a helyzet Antony-val?

 

Egy másik prioritás a United számára a nyár folyamán egy olyan támadó leigazolása, aki képes az egész támadószekciót bejátszani, de nem feltétlenül igazi 9-es.

 

A 22 éves Antony, akivel az elmúlt két szezonban Ten Hag már együtt dolgozott, tökéletesen megfelelne ennek a kitételnek, de számos más játékos neve is felmerült a Unitednél - többek között a Liverpoolba tartó Nunezé is.

 

A Sky Sports News értesülései szerint az uruguayi csatár azonban nem szerepelt a top prioritások között, emellett a United pedig nem volt hajlandó belemenni az érte folytatott árharcba.

 

Ebből kifolyólag nem is tettek hivatalos ajánlatot érte a Benficanak, akik így az ősi riválishoz adták el a 22 éves játékost.

 

Timber továbbra is a terítéken

 

Egy másik korábbi Ten Hag tanítvány, a védő Jurrien Timber iránt is élénk érdeklődést mutat a Manchester United.

 

De az Álmok Színházában más középső védők, például a Villarreal játékosa, Pau Torres neve is szerepel a potenciális érkezők listáján.

 

Azonban mivel jelenleg túltengés van ezen a poszton a Unitednél, ezért úgy tudni, hogy a középpálya és a támadósor megerősítése élvez prioritást. 

 

Ten Hag szeretné új játékosokkal megerősíteni keretét, de emellett jobban megismerné a jelenleg rendelkezésére álló játékosokat is.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!