Szerződést ajánlott Eriksennek a United

A Manchester United ajánlatot tett a szabadon igazolható középpályásnak, Christian Eriksennek, értesült a The Athletic.


A 30 éves dán válogatott játékos rövidtávú szerződése a Brentforddal június 30-án lejár, amelyet követően szabadügynökké válik.

 

A tapasztalt irányító még januárban szerződött Thomas Frank együtteséhez, ahol azonnal remek benyomást tett és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az újonc klub a Premier League 13. helyén zárja a szezont.

 

A Brentford 11 mérkőzéséből 7 alkalommal nyerni tudott, amikor Eriksen a pályán volt, amelynek nagyban köszönhetően már hetekkel a szezonzárást megelőzően biztonságban érezhették magukat.

 

Egybehangzó értesülések szerint a Barcelona középpályása, Frenkie de Jong megszerzése jelenti a prioritást a manchesteriek számára a középpályása megerősítésére, ahol a United kezére játszhat a katalánok financiális instabilitása. 

 

Azonban a felek között az egyeztetések még nem jutottak nyugvópontra, így Vörös Ördögök más vasakat is a tűzben tartanak, amelyek közül Eriksen az egyik.

 

 

A Brentford nagyon szerette volna a középpályás nyugat-londoni tartózkodását meghosszabbítani, de májusban Eriksen közölte velük, hogy számos ajánlatot kapott különböző kluboktól, amelyeket szeretne fontolóra venni.

 

"Számos különböző ajánlatom és lehetőségem van, amelyeket megfontolunk, majd pedig döntést hozunk róluk" - mondta Eriksen a Viaplay-nek nyilatkozva.

 

"Szeretnék újra a Bajnokok Ligájában játszani. Tudom, hogy ez milyen örömöt jelent, de nem nélkülözhetetlen számomra."

 

Eriksent akár közelebbről is ismerheti Ten Hag, ugyanis az egy évvel elhalasztott 2020-as Európa-bajnokságon elszenvedett szívrohamából való felépülése során korábbi klubja, az Ajax tartalék csapatával készült együtt.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!