Közel a megegyezés De Jong-ügyben

A Manchester United közel áll ahhoz, hogy megállapodjon a Barcelonaval középpályásuk, Frenkie de Jong megszerzéséről.


A Sky Sports News úgy értesült, a két klub között "általános egyetértés" van a vételár tekintetében - amely 65 millió euró (56 millió font) plusz teljesítményarányos bónuszok.

 

Most az apróbb részletekről folyik már az egyeztetés és bár még lesz feladata mindkét félnek, abban egyre nagyobb a magabiztosság, hogy az ügylet létrejöhet.

 

Úgy tudni a személyes feltételekben való megállapodás nem jelenthet majd problémát.

 

 

A holland középpályás az előző szezonban 46 mérkőzésen szerepelt a katalánoknál, jelenleg érvényes szerződéséből pedig még négy év van hátra a Nou Campban.

 

De Jong korábban már játszott a Manchester United újdonsült menedzsere, Erik ten Hag irányítása alatt az Ajaxnál és tagja volt a 2018/19-es szezonban bajnoki címet és holland kupát nyerő csapatnak, amellyel egészen a Bajnokok Ligája elődöntőjéig is eljutottak.

 

A hónap elején megjelent riportok már arról szóltak, hogy a 25 éves játékos megszerzése prioritás Ten Hag számára a nyári átigazolási szezonban, ennek ellenére a üzlet nyélbe ütési folyamata lassan haladt.

 

Érkezése mindenképpen szükségesnek mondható az Old Traffordon, miután a nyár folyamán Juan Mata, Nemanja Matic és Paul Pogba is távozik a középpályáról.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!