Larsson: Nem tudtam nemet mondani a Unitednek

A United egykori támadója, Henrik Larsson a UTD Podcastben felfedte, hogy túlságosan is csábító lehetőség volt a Vörös Ördögök 2007-ben való érdeklődése.


A svéd játékos, aki igen rövid időszakot töltött a Manchester Unitedben, egészen pontosan 2007 januárjától márciusáig, elárulta, hogy egyszer már visszautasította korábban Sir Alex Ferguson ajánlatát, mikor még a skót óriás, Celtic játékosa volt.

 

Azonban, mikor a főnök a 2006/2007-es kiírásban is felkereste, Larsson szerint ez már egy olyan lehetőség volt, amit pályafutása vége felé már nem hagyhatott ki. 

 

"A United megpróbált engem leigazolni, talán 1999-ben, nem vagyok már biztos benne" - nyilatkozta a hétfői adásban. "Boldog voltam, hogy Sir Alex annak ellenére is felhívott, hogy már korábban nemet mondtam a Unitednek."

 

"Azt hiszem Sir Alex az egyik, ha nem minden idők legjobb menedzsere és az, hogy játszhattam a kezei alatt a csapatban, a klubnál, az valami olyasmi volt, amit nem hagyhattam ki 35 évesen." 

 

"Túl nagy volt a csábítás, hogy elmenjek és megnézzem tudok-e még segíteni a csapatnak vagy sem. Őszintén, a Manchester United egy nagyszerű klub."

 

 

Az Ikonikus csatár azt is elárulta, hogy ámulatba ejtette Sir Alexszel való első találkozása. 

 

"Az első találkozóm Sir Alex Fergusonnal az edzőteremben lévő irodájában történt" - nyilatkozta. "Már az, hogy besétálhattam abba az irodába nagy dolog. Meg is kellett csípnem magam."

 

"Szemben ülhettem a labdarúgás történetének egyik vitathatatlanul legnagyobb menedzserével, beszélhettem vele és engem akart."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!