Bruno kapcsolata a 8-as mezszámmal

Juan Mata távozásával Bruno Fernandes örökölte a 8-as mezszámot, aki el is árulta, hogy miért különleges számára ez a szám.


Fernandes a portugál Sportingnál és korábban az Udinesenél is a 8-as mezszámot viselte, egészen addig, amíg 2020 januárjában a Unitedhez nem igazolt. Bruno Manchesterben a 18-as számot viselte, melyben egyből a szurkolók kedvencévé is vált, majd Juan Mata távozásával a portugálra szállt kedvenc mezszáma.

 

A 27 éves játékos azt is elárulta ezt követően, hogy miért is olyan fontos számára a 8-as mez, amelyet a középpályások sok esetben viselnek.

 

"Ez a mez sokat jelent számomra" - mondta az MUTV-nek. "Ennek a számnak történelme van számomra. Apám, amikor játszott, a 8-as számot viselte. Azért hagyott fel a futballal, mert kapott egy nagyon jó munkaajánlatot, aminek köszönhetően nekem, a testvéreimnek és az egész családnak jobb lett a helyzete. Ezért a munkát választotta a foci helyett."

 

 

Bruno nagyra értékeli édesapja áldozatát, melynek köszönhetően elérhette céljait és profi labdarúgó lehetett és úgy gondolja, hogy a 8-as mezszám viselése tovább viszi apja örökségét. 

 

"Ő két évig viselte ezt a számot és az ő álma is az volt, hogy focista legyen. Az én álmom megvalósulása kicsit visszaad neki."

 

Fernandes szoros kapcsolatot ápol szüleivel és azt is elárulta, hogy a BF8 tetoválása is egyfajta tisztelgés a szülők előtt. 

 

"A 'B' édesanyám, Borges vezetékneve, az 'F' pedig apám, Fernandes vezetékneve. A 8 pedig a születésem napja. Szóval ez a szám sokat elárul rólam és a családomról is, benne van a múltam és szeretem ezt viselni. Ezért szeretem ezt a számot."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!