Brunot lenyűgözte Ten Hag intenzitása

A Manchester United középpályása, Bruno Fernandes megosztotta velünk, hogy mennyire intenzívek Erik ten Hag edzései a felkészülési szezonban.


Fernandes a második hullámban visszatérő játékosok közé tartozott, miután júniusban még a portugál válogatottban szerepelt, de már így is kicsivel több, mint 1 hét tapasztalata van Erik ten Hagról.

 

Bruno, aki a napokban cserélte mezszámát és mostantól a 8-as számmal lesz látható elmondta, hogy fizikailag a mai napig próbára teszik az edzések, különösen a meleg és párás Bangkokban, de természetesen ez a cél a felkészülési időszakban.

 

"Elég intenzív volt" - mondta Bruno a csapat szállodájában. "Kedveli ezeket az intenzív edzéseket és azokat a szituációkat, amikor elveszíted a labdát. Szereti, ha mindenki fut."

 

"Nagyon jók az edzések és mindenki élvezi. Mindannyian elfáradunk alaposan az edzések végére, de ez így van jól. Így kell éreznünk magunkat az edzés végére és ebből tudod, hogy az edzés jó volt."

 

 

"Ahogy mondtam, kemény munkát kell végeznünk és, ha ezt megtesszük, akkor megfelelő állapotban leszünk a szezon kezdetére. Mindannyian tudjuk, hogy a szezon első meccsei különlegesek és mi szeretnénk azok lenni, akik ezeket megnyerik. A maximumot kell nyújtanunk és megtennünk mindazt, amit az edző és a stábja kér tőlünk."

 

A Vörös Ördögök 6 felkészülési mérkőzése közül az első a bangkoki Rajamangala Stadionban lesz a mai napon, melyen az ősi rivális Liverpool ellen lépnek pályára Ten Hag fiai, fantasztikus közönség előtt. Bár a találkozó fő célja, hogy az új szezon felé közeledve építkezzen a csapat, Bruno nagyon szeretné, ha realitássál válhatna az, hogy képesek legyőzni Klopp csapatát azzal, hogy átültetik a gyakorlatba mindazt, amit a holland trénertől tanultak.

 

"Tudjuk jól, mit jelent ez az összecsapás a szurkolóink számára. Igaz, ez még csak az első meccs lesz a felkészülési időszakban, de nyerni akarunk minden találkozón, akkor is, ha elvileg csak egy barátságos mérkőzésről van szó."

 

"Mindig is úgy tartottam, hogy soha nem tekinthetünk egy meccsre úgy, hogy nem számít, mert barátságos. Tudom, hogy nem szerzünk pontokat, nem jutunk tovább sehová egy győzelemmel, de szeretnénk megnyerni a mérkőzéseinket."

 

"Szeretnénk formába lendülni és tenni azt, amit az edző vár tőlünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!