Ten Hag: Ronaldo ott lesz a Rayo elleni meccsen

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo tagja lesz a Rayo Vallecano elleni meccsnapi keretnek.


A portugál támadó a héten tért vissza a Manchester Unitedhez, miután szabadságát családi okok miatt meghosszabbították. A United 7-ese az elmúlt napokban az erőnlétére összpontosított, ezzel kapcsolatban pedig nem sokkal az Atletico Madrid elleni találkozót követően egy fotót is közzétett, amely a csapat carringtoni edzőközpontjában készült. A kép pedig arról árulkodik, hogy Ronaldo már nagyon várja a holnapi mérkőzést az Old Traffordon. 

 

A vereséggel végződő találkozót követően Erik ten Hag azt mondta: "Holnap már a keretben lesz, meglátjuk mennyit tud majd játszani."

 

A holland menedzser azt is megerősítette, hogy a Rayo Vallecano elleni kezdője teljesen máshogy fog kinézni, mint az, amely ha csak kicsivel is, de kikapott az Atletica Madridtól.

 

"Azok a játékosok, akik ma az elejétől fogva játszottak holnap nem lépnek majd pályára. Tehát teljesen más kezdőnk lesz. Lesznek akik ma cserék voltak, de holnap akár kezdhetnek is."

 

 

Ten Hag a találkozó közepedte természetesen élt a csere lehetőséggel, így pályára léphetett Christian Eriksen a párharc 69. percében és lenyűgöző teljesítményt nyújtott. Donny van de Beek és Facundo Pellistri is értékes játékpercekkel gazdagodtak, viszont Lisandro Martinez végül nem került bevetésre, így feltételezhetően ő holnap fog debütálni az Álmok Színházában.

 

Az argentin védő mellett Ten Hag számára is ez lesz az első megmérettetés az Old Traffordon és elárulta, hogy már alig várja a találkozást a hazai közönséggel.

 

"Szerintem különleges lesz" - mondta. "Utána elmondom, hogy pontosan mit éreztem, de azt hallottam, hogy minden jegy elkelt, így biztosan fantasztikus lesz."

 

"Most a feladat az, hogy visszautazzunk Manchesterbe és alaposan felkészüljünk a holnapi mérkőzésre."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!