Heaton izgatott, hogy együtt dolgozhat Martinezzel

A Manchester United kapusa, Tom Heaton izgatottan várja, hogy Lisandro Martinez milyen hatással lesz a csapatra hosszú távon, miután a Rayo Vallecano elleni találkozón már az argentin is pályára léphetett.


A United 1-1-es döntetlent ért el a spanyol ellenfél ellen az Old Traffordon, melyen a csapat két legújabb szerzeménye is megmutathatta magát a hazai közönségnek. 

 

Heatont lenyűgözte újdonsül csapattársa szereplése, ugyanakkor elárulta azt is, hogy Martinez magabiztos teljesítménye nem meglepő számára.

 

"Egész héten így teljesített" - magyarázta a kapus. "Nagyon élveztem a közös játékos ma vele és úgy gondolom, hogy a csapat egyik, ha nem a legjobb játékosa volt. Szerintem kiemelkedően jól teljesített és alig várom, hogy a szezon során is láthassam őt."

 

"Képes nagyon fizikálisan játszani, erős és labdabiztos, ezért azt gondolom, hogy sokat fog tudni hozzátenni a csapat játékához. Már most is lehetett látni, hogy mit hoz magával. Nagyon határozott, életrevaló személyiség és remekül irányít hátul. Ahogy már mondtam is, kiváló volt ma. Nagyon élveztem a pályán töltött közös perceket és remélem, hogy még sok lesz belőlük."

 

Több fiatal Vörös Ördög is lehetőséget kapott a felnőttek között a mérkőzésen, akik teltház előtt mutathatták meg így magukat.

 

 

"Rengeteg potenciál van bennük. Mindenki szeretne jó benyomást kelteni és erre  a felkészülési szezon során meg is volt a lehetőség. Biztos vagyok benne, hogy lesznek, akik kölcsönbe kerülnek a srácok közül, hogy tovább fejlődjenek, de lesz aki maradni fog és felkerül a felnőttek közé."

 

"Ez a klub épít a fiatal játékosokra, akik, ha odateszik magukat, akkor megkapják a lehetőséget is."

 

"Szerintem ma Garnacho kifejezetten kiemelkedő volt a bal szélen, biztos vagyok benne, hogy a menedzser is egyetért ezzel, de többen is megállták a helyüket. Fontos, hogy a fiatal srácok kihasználják a kapott lehetőséget."

 

A Rayo elleni találkozó a második volt a héten, mivel a szintén spanyol Atleticoval is játszott egy felkészülési mérkőzést Ten Hag csapata. Heaton a felkészülési szezont záró találkozó után adott interjújában az MUTV-nek azt is lemondta, hogy nagyon várja az idény nyitómeccsét a Brigthon ellen.

 

"Nagyszerű, ugyanakkor furcsa hétvége volt a két meccs miatt, ami valójában rengeteg lehetőséget adott plusz játékpercek megszerzésére. Rendkívül élvezetes volt számomra a felkészülési időszak, új menedzser, új energiák, amit valószínűleg a szurkolók is érzékelnek."

 

"Azt hiszem, hogy az új stílust is mindenki jól fogadta és a legutóbbi, kiábrándító szezont követően sokkal optimistábban vághatunk bele az újba. Persze kell még ide, nem megy egyik napról a másikra minden, de megvannak a megfelelő építőkockák és mindenki ugyanabba az irányba akar haladni."

 

"Izgatottan, de mégis nyugodtan várjuk a vasárnapot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!