Shaw: Az új igazolások beilleszkedtek a United 'családba'

A Manchester United bal oldali védője, Luke Shaw szerint a Vörös Ördögök nyári igazolásai beilleszkedtek az öltöző "családias légkörébe" és abban reménykedik, hogy a keret tagjai között meglévő pályán kívül közeli kapcsolat a csapat segítségére lesz.


Shaw a klubmédiának nyilatkozott a 2022/23-as szezont megelőzően és a United öltözőjében tapasztalható pozitivitást dicsérte.

 

"Ez jó" - kezdte.

 

"Azt gondolom, hogy mindig is jó volt. Mi mindannyian nagyon jól kijövünk egymással és olyanok vagyunk, mint egy család."

 

Az új menedzser, Erik ten Hag három játékossal erősített a nyár folyamán, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez és Christian Eriksen személyében.

 

 

Shaw elárulta, ő és Unitedes csapattársai tárt karokkal fogadták az új igazolásokat és hiszi, hogy a játékosok között meglévő közeli kapcsolat Ten Hag tanításaival kiegészülve hosszú távon segíteni fogják a Vörös Ördögöket.

 

"Az a célunk, hogy családias légkört teremtsünk és ezzel mindenki közel érzi magát a másikhoz, amely azt eredményezi, hogy jobb teljesítményre vagyunk képesek a pályán" - tette hozzá.

 

"Egyértelműen jó vibrálás van körülöttünk, az új menedzserrel és az elgondolásaival pedig nagyon élvezetes a közös munka." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton & Hove Albion

Premier League 2022/23, 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!