Brentford 4-0 Manchester United

Fél óra alatt kivégezte ellenfelét a Brentford, 4-0-val sunnyogott haza Manchesterbe Ten Hag csapata.


Szombati nap utolsó mérkőzése a PL-ben a United brentfordi vendégszereplése volt. Remek időben játszották a találkozót, mely egyik érdekessége az volt, hogy Christian Eriksen ellenfélként tért vissza a Brentford stadionjába.

 

Az első próbálkozás Ronaldo nevéhez fűződött, távoli lövését biztosan védte Raya. Az 5. percben egy nagy bedobás utá alakult ki kavarodás a manchesteri kapu előtt, végül szögletre mentett a védelem, a sarokrúgásból nem lett semmi.

 

Tíz percet kellett várni az első gólra, de sajnos a hazaiak szerezték azt. Ronaldot szerelték, Dasilva kapta meg a játékszert, 20 méterről ellőtte azt, De Geának simán fognia kellett volna, azonban óriásit potyázott; 1-0 a hazaiaknak.

 

A 17. percben kiváló helyről végezhetett el szabadrúgást a hazai gárda, Jensen futott neki, lövése azonban középre ment és a kapu fölé.

 

Idióta, marha, hülye kirúgás lvl 1000000. Vajon mi a fenéért kell a tizenhatoson belül idétlenkedni kirúgásoknál? Martinez passzolta az állított labdát De Geának, aki Eriksent játszotta meg, a dán azonban rosszul oldotta meg a helyzetet, az ellenfél pedig köszönte és könnyed gólt szerzett; 2-0.

 

Fél órányi játék után már 3-0-ra vezettek a hazaiak. Egy szöglet szállt a hosszúra, amit visszafejeltek, Mee még csak nem is ugrott fel, úgy fejelt gólt. A 175 centis manchesteri védő még így sem tudott csinálni semmit, hogy megakadályozza a gólt. Szánalmas az egész!

 

De még nem volt vége. A United "támadásai" kimerültek a gyengébbnél gyengébb beadásokban, tizenhatoson belüli passzolásokban, melyek után véletlenül sem lőtt volna senki. Sancho is csak elvesztette a labdát, amit egy védő ki is vágott, de nem akárhogy...pontosan a szélen felfutó társhoz, aki azonnal bepasszolt középre Mbeumohoz, aki kilőtte a jobb alsót, már 4-0 a Brentfordnak.

 

Majdnem 9 percnyi hosszabbítás volt az első félidő végén, de szerencsére több gólt már nem lőttek Jensenék, így a szünetre 4-0-val vonultak a csapatok.

 

Ten Hag szerint neki nincs szüksége "hajszárítóra", mint Sir Alex Fergusonnak. Pedig elkélne most az öltözőben, de nem csak a játékosok felé, hanem a szakvezető irányába is.

 

Három csere is történt a második félidőre, Varane, McTominay és Malacia is érkezett. Sőt, Ten Hag rájött arra, hogy De Gea inkább rúgja fel a labdákat. Mondjuk elég szomorú, hogy négy gól kellett ahhoz, hogy erre rájöjjön.

 

Ronaldo helyzeteit jegyezhettük fel a játékrész elejéről, de mindkét esetben kapu mellé mentek fejesei.

 

Lassan csordogált a meccs, ami elsősorban a manchesteriek kritikája, ugyanis a Vörös Ördögöknek óriási nyomást kellett volna helyezniük ellenfelükre, azonban ez nem történt meg.

 

A 66. percben lőhette első szögletét Ten Hag gárdája. Ezt csak érdekesség gyanánt jegyeztük meg, mert veszélyt nem jelentett.

 

Egy perc múlva végre tetszetős támadást vezettek a vendégek, Rashford beadását Eriksen bólintotta kapura, de Raya hárított.

 

A 80. perc környékén egy nagy védést láthattunk De Geától, majd Eriksen került helyzetbe, de sajnos kapu mellé lőtt. Öt perccel később Janelt lővésénél blokkolt nagyob Maguire, majd De Gea is bemutatott egy szép védést.

 

A félidő egyetlen pozitívuma, hogy nem kapott gólt a csapat, így maradt a 4-0.

 


Premier League, 2. forduló
Brentford 4-0 Manchester United
Brentford Community Stadium

 

Vezette: Stuart Attwell

 

Brentford: Raya - Hickey(Bech Sorensen 80.), Jansson, Mee, Henry - Roerslev, Norgaard(Onyeka 80.), Jensen(Baptiste 74.) - Mbeumo(Wissa 74.), Toney, Dasilva(Janelt 62.)
Nem használt cserék: Strakosha, Ghoddos, Lewis-Potter, Damsgaard

 

United: De Gea - Dalot, Maguire, Martinez(Varane 46.), Shaw(Malacia 46.) - Eriksen(van de Beek 88.), Fred(McTominay 46.), Fernandes - Sancho(Elanga 60.), Ronaldo, Rashford
Nem használt cserék: Heaton, Wan-Bissaka, Garner, Garnacho

 

Gólszerző: Dasilva 10', Jensen 18', Mee 30', Mbeumo 35'

 

Sárga lap: Maguire, McTominay, Rashford, Fernandes
 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!