Bruno: Tudjuk, hogy vissza kell adnunk valamit

Bruno Fernandes véleménye szerint a Manchester Unitednek olyan teljesítménnyel kell előrukkolnia a ma esti, Liverpool elleni mérkőzésen, amelyre a szurkolók büszkék lehetnek.


A United nehéz kezdetet élt át a Premier League idei szezonjában, hiszen első két meccsüket elveszítették, most viszont lehetőség adódik arra, hogy az ősi rivális ellen jobb irányba tereljék az idény folyását.

 

A Jürgen Klopp csapata elleni mérkőzés előtt Fernandes a klubmédiának nyilatkozott és elmondta, hogy véleménye szerint Ten Hag csapatának készen kell állnia a kihívásra.

 

"Sokaknak mondtam, hogy szerintem nincs jobb alkalom a visszatérésre, mint egy meccs az ősi rivális ellen" - mondta Fernandes Helen Evansnek az interjúban.

 

"Hétfő este van, egy telt stadionban fogunk játszani a szurkolóink támogatását élvezve, úgyhogy felkészültnek kell lennünk."

 

"Tudjuk, hogy valamit vissza kell adnunk nekik, mert nehéz szezon volt a legutóbbi és a mostani kezdete is az volt, de vissza kell térnünk és ez remek alkalom, hogy ezt megtegyük."

 

Amikor egy ilyen meccsen kell játszani, különösen a szurkolók előtt olybá tűnik, hogy Fernandes számára kicsit új a szituáció, annak ellenére is, hogy lassan több, mint két és fél éve csatlakozott a Vörös Ördögökhöz. Bruno megérkezése óta 5 alkalommal lépett pályára a Liverpool ellen, a COVID járvány miatt azonban ebből csupán két alkalom volt, amikor szurkolók előtt tehette mindezt, de ettől függetlenül a portugál középpályás pontosan tudja, hogy mit jelent ez a klub szurkolói számára.

 

A Liverpool elleni meccseket "élet-halál" mérkőzéseknek tartja és hozzátette: "Minden meccsen igyekszem így játszani, de nem szabad elfelejtenünk, hogy ezek a nagy meccsek mégtöbbet jelentenek a szurkolók számára. Számunkra is lehetne csak újabb 3 pont, de ez egy nagy derbi és mivel mi játszunk a pályán, meg kell adnunk nekik azt az örömöt, amit a meccs megnyerése okozhat. Azt szeretnénk, ha kedden úgy mennének dolgozni, hogy büszkék a csapatukra. Nekik is ez a legfontosabb."

 

"Ki kell élveznünk, hogy egy ilyen mérkőzés részesei vagyunk, élveznünk kell, hogy telt ház előtt játszhatunk az Old Traffordon, miközben a szurkolók támogatnak és mi mindent megteszünk, hogy visszaadjunk nekik valamit."

 

A ma esti meccs tehát Fernandes 6. fellépése a Pool ellen, Erik ten Hag számára pedig az első alkalom lesz a Premier League-ben. Bruno egy különleges tulajdonságról is beszélt, amelyet az új menedzser próbál bevésni a csapat tudatába és amiről úgy gondolja, hogy a Unitednek előnyös lehet a mérkőzés alatt.

 

 

"Fegyelem. A fegyelem nagyon fontos és amit ő kér tőlünk, azt meg kell tennünk" - mondta a portugál játékmester. "Követnünk kell az elveit, követnünk kell a szabályait és akkor ezek pontokat fognak eredményezni nekünk. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb megkapjuk a megérdemelt pontokat, ha továbbra is magabiztosak leszünk és hiszünk abban, hogy igaza van."

 

"Tudjuk, hogy minden új, de követnünk kell a folyamatot és meg kell értenünk, hogy eljön a pillanat, amikor ezek a dolgok a javunkra fordulnak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!