Fernandes még több szenvedélyt akar látni

A Manchester United játékmestere, Bruno Fernandes felhívta csapattársai figyelmét arra, hogy őrizzék meg és fejlesszék azt a hihetetlen küzdőszellemet, amely a Liverpool elleni 2-1-es győzelmet is eredményezte.


A Vörös Ördögök nagyszerű és bátor teljesítményt nyújtottak az Old Traffordon és 3 fontos bajnoki pontot zsebeltek be, köszönhetően Jadon Sancho és Marcus Rashford találatainak.

 

Természetesen a rivaldafény leginkább a gólszerzőkre esik, valójában azonban hatalmas csapatteljesítmény volt az egész mérkőzés Erik ten Hag fiaitól és minden játékos megmutatta elkötelezettségét a csapat mellett.

 

A Liverpool elleni meccsek mindig kulcsfontosságúak mind a szurkolók és mind a játékosok számára, ezt pedig meg is mutatták hétfő este függetlenül a csalódást keltő szezonkezdettől, Fernandes csapatkapitányként mutatott teljesítménye pedig mindent társát inspirálta.

 

Bruno szerint a feladat pedig most nem más, mint, hogy ezt a sikert ugródeszkaként használják a továbbiakban.

 

"Nyilvánvalóan ez egy nagyszerű este és nagyszerű eredmény volt és ez az, amit elvárnak a Manchester Unitedtől" - mondta. "Nagyon fontos feladat volt számunkra ennek a 3 pontnak a megszerzése, viszont ez a maccs itt véget ért, előre kell tekintenünk és továbbvinnünk ezt a hozzáállást és szenvedélyt, valamint karaktert, amit ma este megmutattunk."

 

"Ma este megmutattuk a szenvedélyt, a vágyat, hogy megnyerjük a meccseinket, mutattuk ezt már korábban is, de az elmúlt két mérkőzésen nem tudtunk felmutatni semmit. Ma viszont az a nap volt, amikor mindent megmutattunk a játékosok minőségével együtt."

 

 

Az Álmok Színházának közönsége időnként teljesen elbűvölő játékot láthatott, valamint azt, hogy a liverpooli védelem nem tudja kezelni a Vörös Ördögök támadóinak lendületességét. Az egyik legszembetűnőbb dolog azonban a védelem stabilitása volt, amely az elmúlt időszakban sok szurkolóban keltett félelmet.

 

Fernandes elismerően szólt az egész csapatról, amiért meg tudták akasztani Jürgen Klopp csapatát és elmondta, hogy ez egy csapatjáték, amelyben mindenkinek megvan a maga szerepe.

 

"A védekezés csodálatos volt. A támadószekcióból nézve is fantasztikusak voltak. Még így is kaptunk egy gólt és az ilyeneket el akarjuk kerülni, hogy David kapott gól nélküli meccseket tudjon maga mögött. Persze a legfontosabb a végén a 3 pont megszerzése."

 

"Ma mindenki nagyon jó munkát végzett, még azok is a hét folyamán, akik most nem léptek pályára. Ők a versenyhelyzettel felpörgették azokat, akik most pályán voltak. A csapat gondolkodás módjának ilyennek kell lennie, hogy mindenki itt van, mindenki a csapat tagja akar lenni és tudni kell, hogy még akkor is van szereped, ha éppen nem játszol."

 

A bajnoki szezon 3. meccsét a United 4. nyári igazolásának bejelentése előzte meg, Fernandes pedig izgatottan várja, hogy elkezdje a közös munkát a Real egykori játékosával, akitől nem idegen a siker.

 

"Szerintem Casemiro nagyszerű játékos és nagyon jó dolgokat fog adni a csapatnak. Nagyon örülünk neki. Nyilvánvalóan tudjuk, hogy milyen mentalitása van, ezt már megmutatta Madridban és reméljük, hogy ugyan ezen a szinten tud majd itt is játszani."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!