Carlisle United - Manchester United U21 1-2

A Manchester United 21 éves korosztálya is elkezdte a szezont. A Football League Trophy csoportmérkőzéses szakaszának első körében a Vörös Ördögök fiataljai vendégeskedtek a Carlisle otthonában.


McNiellnek köszönhetően már az első félidőben előnnyel mehettek az öltözőbe a fiatalok, a második etapban pedig megosztoztak 1-1 gólon a felek Forson és Devitt jóvoltából.

 

A Carlisle lépett fel a mérkőzés első részébén támadólag, egy felszabadítást követően Hilton fejelt a beinduló Stretton elé, aki el akarta tekerni a jobb felső sarok irányába, de Vitek leolvasta a szándékot és szépen hárított. 

 

A Carlisle tizenhatosának előterében hatalmas küzdelem alakult ki, nem lehetett eldönteni végül kinél marad a labda, aztán Garnacho kapta meg, tökéletesen tálalt McNiell elé, aki kinézte a jobb alsó sarkot és senkitől sem zavartatva szerezte meg a vezetést csapatának. 0-1

 

Második félidő, támadnak a hazaiak, balról érkezik a beadás Hilton jóvoltából, amit Harris tovább passzol Devittnek, végül neki lesz jó, mert csak be kellett passzolnia az üres kapuba. 1-1

 

Forson iramodik meg a jobb szélen és ad tökéletes labdát McNiell-nek, aki kisodródik kicsit, de sikerül lőnie, viszont a hazaiak védője szögletre blokkolta a próbálkozást. 

 

Labdaszerzést követően iramodik meg a jobb szélen Forson, a tizenhatos vonaláig menetel a játszerrel, majd Hansen irányába passzol, aki átveszi a labdát, de lövése a kapufán pattan. Nem sokon múlott.

 

McNiell cselezget a tizenhatoson belépve, bántani nem merik, nehogy büntetőhöz jusson, végül sikerül felszabadítani, pont Forson elé, aki el is vállalta a lövést, megpattan egy védőn, ami így megzavarva a kapust és sikerült is visszaszerezni a vezetést a vendégeknek. 1-2

 

Hansen indul a bal oldalon, őt Murray váltja végül egy passzt követően, aki középre adja a labdát, Maino előtt elrepül, de McNiell-nek így tökéletes a passz, lövését azonban a kapus hárítja. 

 

Az eredmény már nem változott a későbbiekben, a csoportjában így a United U21 első helyre lépett elő és a következő mérkőzést a Barrow ellen vívja október 4-én szintén vendégként a Holker Street (Barrow in Furness) stadionban 20:30-kor.

 

Összefoglaló:

United: Vitek; Jurado, Fredricson (Murray 46), Bennett, Hardley; Mainoo, Iqbal (Huddlestone 65); Forson, Gore (Oyedele 90), Garnacho (Hansen-Aaroen 65); McNiell (Norkett 83)

Nem használt cserék: Mastny, Mather

Gólok: McNiell 40, Forson 71 ill.: Devitt 66


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!