Dalot-nak tetszik az összhangja Antony-val

Diogo Dalot hiszi, hogy a szinte azonnal kialakult jó kapcsolatát az új igazolással, Antony-val, nagyban segítette a tény, hogy egy nyelvet beszélnek.


A portugál válogatott Dalot remek formának örvendett a United legutóbbi négy bajnokiján, a Vörös Ördögök új brazil játékosával pedig a vasárnapi, Arsenal elleni 3-1-es hazai győzelem során játszhatott együtt először.

 

Antony-nak csak 35 játékpercre volt szüksége ahhoz, hogy eredményes legyen a United mezében is, Dalot pedig egyetért azzal a véleménnyel, hogy a debütáns gyors beilleszkedésében nagy szerepet játszottak a keretben nagy számban megtalálható dél-amerikai és portugálul beszélő játékostársak.

 

"Szerintem látható volt, hogy azonnal milyen nagy hatással tudott lenni a csapatunkra" - kezdte Dalot.

 

"Számomra könnyebséget okozott, hogy portugálul tudtam vele beszélni. Egy kicsit gyorsabbá tette a kommunikációt, mintha angolul kellett volna."

 

"De azt gondolom, hogy ő egy nagyon-nagyon jó srác, aki nagyon nyitottan fogadja a segítséget is, ami jó dolog."

 

A csütörtök esti, Real Sociedad elleni Európa-liga csoportmérkőzés sajtótájékoztatóján beszélve Diogo elmondta, a szurkolóknak manchesteri karriere parádés kezdése ellenére is türelmesnek kell lenniük Antony-val.

 

 

"Egyértelműen időbe fog telni számunkra, hogy alkalmazkodjunk hozzá, ahogyan neki is hozzánk, de szerintem az elmúlt néhány napban az edzéseken nagyon gyorsan be tudott illeszkedni és ahogy láttuk, a játékban is."

 

"Persze ebben sokat segített, hogy mindenki úgy köszöntötte köztünk, mintha már régóta itt játszana. Én biztos vagyok benne, hogy nagyon sikeres lesz itt."

 

A sajtótájékoztatón jelenlévő újságírók említést tettek arról is, hogy Antony-t már lencsevégre kapták, amint Manchesterrel és környékével ismerkedik és láthatóan elégedettnek tűnik új klubjával és lakóhelyével. Dalot ehhez hozzátette, hogy az új csapattárs pozitivizmusa Carringtonban is mindenkinek feltűnt.

 

"Az időjárás eléggé kegyes volt hozzánk az elmúlt néhány hónapban" - mondta nevetve a jobb oldali védő.

 

"Szerintem egy kicsit alacsonyabb szintű elvárásokkal érkezett a várossal kapcsolatban, de szerintem nagyon élvezi!"

 

"Vasárnapot követően egy kicsit még jobban tetszik neki!"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!