De Gea: Ez egy különleges kupasorozat

A Manchester United kapusának, David de Gea-nak elmondása szerint erős kapcsolódása van az Európa-ligához.


A Vörös Ördögök első számú portása 2010-ben hódította el először a sorozat megnyeréséért járó trófeát, még az Atletico Madrid játékosaként, majd a kispadról figyelhette, ahogy a manchesteriek is csúcsra értek 2017-ben.

 

A 2022/23-as szezon második, Sheriff Tiraspol elleni idegenbeli Európa-liga csoportmérkőzésére előretekintve a spanyol kapuvédő kifejezte abbéli vágyát, hogy újra megnyerje csapatával a második számú európai kupasorozatot.

 

"Szerintem ez egy nagyszerű kupasorozat" - kezdte az Erik ten Haggal közös, hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

 

"Mindent bele fogunk adni [hogy megnyerjük]."

 

"Hogy őszinte legyek, nagyon szép emlékeket őrzök erről a sorozatról, holnap [csütörtökön] pedig újabb nagy megmérettetés vár ránk a Sheriff ellen."

 

"Az első csoportmeccsünket elveszítettük [a Real Sociedad ellen], szóval meg kell próbálnunk megnyerni a holnapi meccset egy nehéz ellenfél ellen. De az biztos, hogy ez egy különleges kupasorozat."

 

 

De Gea elismeréssel beszélt arról, hogy a helyi szurkolók milyen meleg fogadtatásban részesítették a United keretét, amikor szerdán este leszállt repülőjük Kisinyovban.

 

"Őszintén megmondom, ez nagyszerű érzés" - tette hozzá.

 

"Mindig jó ilyen körülmények között lenni. Az emberek nagyon kedvesek, szóval örömünkre szolgál, hogy itt lehetünk és remélhetőleg holnap egy nagyszerű mérkőzést produkálunk, amelyet élvezni fognak a helyi emberek."

 

"Hálásak vagyunk, hogy itt lehetünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!