Manchester United U21 - West Ham United U21 1-1

Zsinorban negyedik döntetlenjét játszotta az U21 a Premier League 2 bajnokságában idén, annak ellenére, hogy végig uralta a mérkőzést.


A második félidőben dőntötték el a csapatok a végeredmény sorsát, a Kalapácsosok oldaláról Simon-Swyer az 58. percben szerezte meg a vezetést, amire Forson a 60. percben egyből reagált. (Érdekesség, hogy a West Ham csapatának kapuját magyar hálóőr védte, név szerint Hegyi Krisztián.)

 

Már az első percben veszélyeztett a United, Fredricson adta be remekül a labdát McNiell számára, aki fölébombázta a hazaiak első helyzetét. 

 

McNiell cselezte be magát az ellenfél térfelére, a labdát ügyesen átengedte Gore-nak, aki továbbított Hansen felé, viszont ő a kapus ölébe tüzelte a labdát.

 

McNiellt buktatják a tizenhatos vonalánál, a sértett azonban fölé lövi a szabadrúgást.

 

Forson passzolt középre Mainoo-nak, akinek lövése csúnyán elkerüli a kaput.

 

A West Ham fél órát követően tudott először veszélyeztetni a mérkőzésen, miután egy szögletet követően Appiah bombázta fölé a kipattanó labdát.

 

Nem sokkal később ugyancsak a vendégek jöhettek egy szabadrúgással, de a kísérlet az előzőhöz hasonlóan fölé szállt.

 

Jurado adott középre Forsonnak remek labdát, az ő kísérlete már közelebb volt a kapuhoz, de eltekeredett a kapufa mellett.

 

A United továbbra is kezében tartotta a mérkőzést és rohamozott, most Gore adott labdát Savage-nak, aki szintén a kapu fölött találta meg az ideális szöget. Valószínű a srácok haragudhattak ott valakire a nézők közül. 

 

A másik oldalon Bishop mutatott be fantasztikus védést, miután egy remek kiugratást követően Marshall tudott kapura lőni.

 

Ismét a hazaiak veszélyeztettek Forson révén, aki viszont most kapásból lőtte a kapusba a labdát éles szögből.

 

Második félidő elején Shoretire passzolt ki balra Hansen irányába, akinek a beadására egy védő reagált jobban, olyannyira, hogy eltalálta a kapufát is. 

 

A vendégeknek sok babér nem termett, egy gyenge kísérlet fűződik Simon nevéhez, de a kapus résen volt, messziről lőtt lövése nem okozott neki gondot.

 

Aztán jött a meglepetés, a semmiből szerez vezetést a West Ham, miután Simon kap egy remek labdát, kicselezi a védőjét a tizenhatoson belöl, majd a kapus mellett a hálóba talál. 1-0

 

Sokáig azonban nem tudtak örülni a vendégek, Hansen harcol a labdáért, ellövi, de megpattan egy védőn, Shoretire is megküzd vele, végül Forson tudja bekotorni a hálóba. 1-1

 

Nemsokkal később Hansen beadását McNiell fejelte fölé, túloldalon Marshall lőtte az égbe a labdát a tizenhatos előteréből. 

 

Ismét a vendégek aktívkodnak, Marshall volt megint helyzetben, egy balról jött beadást követően bólintott a magasba. 

 

A mérkőzés eredménye ezt követően nem változott, ismét csak egy pontot tudott otthon tartani a hazai csapat, így már 11. a tabellán nyert mérkőzés nélkül. Legközelebb az utolsó előtti Blackburn vendégeként léphet pályára október 1-én 13:00-kor, talán ott fogja megünnepelni első győzelmét a tartalék csapat. 

 

Összefoglaló: 

United: Bishop; Fredricson, Bennett, Hardley, Jurado; Savage (Shoretire 46), Mainoo; Forson, Gore, Hansen; McNiell

Nem használt cserék: Collyer, Mastny, Murray, Norkett

Gólok: Simon 58 ill.: Forson 60

Lapok: Gore, Hardley

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!