Martinez büszke válogatottságára

Lisandro Martinez rendkívül büszke arra, hogy ismételten Argentínát képviselheti, immár a Manchester United játékosaként.


A védő először lépett pályára a nemzeti csapatban mióta a Vörös Ördögökhöz igazolt a nyár folyamán, a dél-amerikai alakulat Hondurasz ellen mérkőzött péntek este Miamiban, a Hard Rock Stadionban.

 

A válogatottban a 2-es mezszámot viselő játékos ott volt az argentin védelem közepén és kapott gól nélkül sikerült lehoznia csapatának a mérkőzést, Lautaro Martinez góljának, valamint Lionel Messi duplájának köszönhetően 3-0-s sikert arattak.

 

Messi büntetőből és akcióból szerzett találatai a 87. és 88. góljai voltak az argentin zseninek a válogatottban 164 találkozó alatt. Vele szemben a United védője még csak 8 meccsen lépett pályára a válogatottban, debütálásakor pedig 3-1-re kikaptak Venezuelától 2019 márciusában.

 

A pénteki győzelmet követően Lisandro tömör üzenetet tett közzé Twitteren: "Büszkeség és boldogság minden alkalom, amikor hazámat képviselhetem."

 

 

Amikor a mérkőzést után interjút adott az argentin TyC Sportsnak, Martinez megemlítette nyári átigazolását is és elárulta, hogy miként reagált az őt ért kritikákra az új klubjában a szezon eleji vereségekre.

 

"Hogy őszinte legyek egy valóra vált álom egy ilyen nagy klubban játszani, mint a Manchester United, különösen, hogy a Premier League-ben szerepelhetek, amely szerintem a világ egyik legjobb bajnoksága."

 

"Jó felvenni a PL ritmusát, szóval nagyon boldog vagyok."

 

"Nem foglalkozok a kritikákkal. Hiszek és bízok magamban. Mindig keményen dolgozok minden nap. Ez az, ami a végén meghozza az eredményt."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!