Shaw elfogadta a Unitedből való kihagyását

Luke Shaw eltökélt, hogy visszanyerje helyét a Manchester United kezdőjében, de elfogadja, hogy változtatásokat kellett eszközölni, miután a csapat egymás után két bajnoki vereséggel kezdte az új szezont.


A Vörös Ördögök pont nélkül maradtak a Brighton & Hove Albion és a Brentford elleni mérkőzéseken is, amelyet viszont egy négy meccses győzelmi sorozat követett a Premier League-ben.

 

Ennek folytatását csak a Crystal Palace és a Leeds United elleni összecsapások elhalasztása akadályozta meg, de a hétvégén már újra akcióban lesz a Ten Hag legénység, amikor vasárnap a Manchester City vendégei lesznek.

 

Shaw a lehetőségekhez mérten minden tőle telhetőt igyekezett kihozni a válogatott szünetből és az angol válogatott színeiben ő szerezte hazája első találatát a Németország ellen 3-3-as döntetlenre végződött Nemzetek Ligája találkozón.

 

A 27 éves baloldali védőt a szezon korábbi időszakában sérülés hátráltatta, de a legutóbbi, Sheriff Tiraspol ellen 2-0-ra megnyert Európa-liga csoportmérkőzésen csereként már visszatérhetett a Unitedbe.

 

Shaw ekkor szokásos posztján került bevetésre, míg posztriválisa, Tyrell Malacia csapattársa beállása után áthúzódott a jobb oldalra.

 

Mindazonáltal egy tőle megszokott őszinte nyilatkozatban a manchesterieket legrégebb óta szolgáló bekk elismerte, rajta múlik, hogy képes lesz-e állandó helyet szerezni magának, ezzel biztosítva helyét a Háromoroszlánosok katari világbajnokságra tartó repülőgépén. 

 

 

Amikor a talkSPORT a több pályán töltött percről kérdezte a nemzetközi tornát megelőzően, így felelt:

"Szerintem ez az, amit mindenki akar. Azt gondolom, hogy a menedzser, Erik ten Hag, ismeri a képességeimet. Tudja mire vagyok képes és már többször is beszélgettünk."

 

"Érthető és még én is egyetértek vele, hogy mivel a szezon kezdete nem sikerült elég jól, ezért változtatnia kellett. Én ezt teljesen elfogadom és korábban is elfogadtam."

 

"Az egyetlen dolog amit tehetek, hogy keményen edzek és várok a lehetőségeimre, legyenek azok kupamérkőzésen vagy a Premier League-ben. Bárhol is játszom, nekem készen kell állnom és a megfelelő szintet kell hoznom."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!