Ten Hag a hónap menedzsere

A szekértők és a szurkolók szavazatai alapján Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere lett a Premier League legjobb menedzsere szeptemberben.


A holland Antonio Contet és Gary O'Neilt, a Spurs és a Bournemouth menedzsereit előzte meg a Leicester és az Arsenal elleni győzelmeivel és mindössze ő a második menedzser, aki Sir Alex visszavonulása óta ebben az elismerésben részesült. Ole Gunnar Solskjaer 2019 februárjában lett a hónap legjobbja.

 

Erik győzelme egyben azt is jelenti, hogy a Vörös Ördögök dupláztak a hónapban, mivel a legjobb játékosnak a Unietd támadóját, Marcus Rashfordot válaszották. Ebben a vonatkozásban is csak a 2. alkalom, hogy egy hónapon belül két díjat is bezsebel a klub, hiszen 2019 februárjában Ole mellett Rashford szintén elnyerte ezt az elismerést.

 

A szeptemberi sikerek közül a rekordbajnok az elsőt a hó legelején érte el a Leicester vendégeként, pár nappal később pedig az Old Traffordon tudták legyőzni az addig még hibátlan Arsenalt. 

 

A Rókák elleni gólpassza után Rashford az Ágyúsok ellen is sziporkázó teljesítményt nyújtott és újabb assziszt, valamint két gól is a neve mellé került. 

 

 

II. Erzsébet királynő halála miatt a másik két szeptemberi találkozót elhalasztották, melyek a Crystal Palace és a Leeds ellen lettek volna, de egyetlen Premier League klub sem játszott 3-nál több bajnokit a hónap során. Conte és O'Neil egyébként egyaránt 2-2 bajnokin vezette csapatát.

 

A szurkolók és a szakértők is mérlegelhettek a hónap végén és úgy döntöttek, hogy Erik ten Hag érdemli meg a legjobban a díjat, akinek a stílusa és terve egyre jobban kirajzolódik a United élén. 

 

A holland menedzsernek a következő megmérettetés a városi rivális City ellen lesz az Etihad Stadionban, vasárnap.

 

Gratulálunk, Erik!

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!