Barrow - Manchester United U21 - 1-2

A Football League Trophy második mérkőzését is sikerrel vették a fiatalok, így magabiztosan vezetik csoportjukat, miután 2-1-re legyőzték idegenben a Barrow csapatát.


Már az első félidőben vezetéshez jutottak a vendégek egy McNiell által értékesített büntetővel, igaz a második félidő elején Fredricson öngóljával megnehezítették saját dolgukat, de Garnacho a mérkőzés hosszabbításában megszerezte csapatának a három pontot. 

 

A Barrow kezdte jobban a találkozót, Smales kapott remek indítást a tizenhatos jobb oldalán, megindult vele, de lövésébe belenyúltak, így az elkerülte a kaput.

 

Jobbról érkezik a beadás a hazaiak részéről, amit Moyo lefejelt White elé, így tökéletes volt neki lövésre, azonban eltörte a labdát, így jócskán kapu mellé ment a próbálkozás.

 

Tökéletes labda Zuknak, a pálya jobb oldalán várta a labdát üresen, a tizenhatosig vezette a játékszert, majd beadta középre, ahol Moyo sarokkal tette kapu elé, azonban a kapus a helyén volt. 

 

McClelland adta haza a labdát a hazaiak kapusának, aki egy lövőcsellel először még átverte McNiellt, aztán ő erőszakosan rávetette magát a hálóőrre, meg is szerezte tőle a labdát, így csak buktatva tudta megakadályozni a helyzetet. A megítélt büntetőt a sértett a kapu bal oldalába bombázta. 0-1

 

Már a második félidő 51. percében jött azonban az egyenlítés egy szabadrúgást követően, a beívelés Fredricsonról vágódott a kapuba. 1-1

 

Vérszemet kaptak a hazaiak, Stevens tette át a labdát a jobb oldalra, Gotts a tizenhatosig vezette zavartalanul a játékszert, de lövése elszáguldott a kapu mellett.

 

Beívelés a kapu előterébe ismét a Barrow révén, Ray vette le a labdát, előle elpattant, de így lett jó White-nak, aki viszont csak az oldalhálót találta el.

 

Ismét egy hibás Barrow hazaadás, amire Garnacho csapott le, azonban a ziccert belelőtte a kapusba. Kár érte. 

 

Vendégek részéről is malőr hátul, kényelmesen passzolgatnak a Vörös Ördögök, amit elcsíp a Barrow támadója, passzolja White-nak, aki szerencsére nem találta el a kaput. 

 

Tökéletes indítás a bal oldalra Garnacho-hoz, elrobog a védői mellett a kapu sarkáig, majd gyönyörűen passzolta el a labdát a kapus mellett. 1-2

 

Az eredmény már nem változott, a United magabiztosan vezeti csoportját 6 ponttal, ellenfelei fej-fej mellett 2-2 ponttal állnak mögötte. Legközelebb október 18-án 20:45-kor játszanak az EFL-kupában ismét idegen környezetben. 

 

Összefoglaló: 

United: Bishop; Jurado, Bennett (Huddlestone 73), Fredricson, Hardley; Iqbal (Collyer 90+3), Savage; Pellistri (Forson 66), Gore (Murray 73), Garnacho; McNiell

Nem használt cserék: Hansen, Mastny

Gólok: McNiell büntetőből 44, Garnacho 90+2 ill.: Fredricson öngól 51

Lapok: Gore, Bennett, Fredricson, Garnacho ill.: Moloney


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!