Lindelöf: Mindig készen állok

Victor Lindelöf a közelmúltban lejátszotta 200. mérkőzését is a Vörös Ördögöknél és elmondta, hogy mindig készen áll arra, hogy pályára lépjen a Manchester Unitedben,


A 28 éves védő Lisandro Martinez mellett lépett pályára az Omonia Nicosia és az Everton elleni találkozókon, melyek győzelemmel végződtek. Victor a 2022/23-as szezonba csak később tudott bekapcsolódni egy sérülés miatt, Harry Maguire és Raphael Varane kiesése viszont lehetővé tette számára, hogy megmutassa Erik ten Hag számára, hogy mire is képes.

 

Nyugodt és higgadt játékot produkált a Goodison Parkban, jól passzolt, remekül játszotta meg a társakat, ugyanakkor acélosan állta a sarat, amire szükség is volt, főleg a találkozó utolsó perceiben.

 

Lindelöf 5 évet töltött eddig a klubnál, miután a Benficatól Manchesterbe igazolt és azt mondja, hogy mindig készen fog állni, ha a menedzsernek szüksége lesz rá.

 

"Mindig készen állok, amikor az edzőnek és a csapatnak szüksége van rám. Mindig ott leszek és természetesen mindent megteszek a pályán" - mondta a Goodison Parkban elért győzelmet követően.

 

 

"Csak azt akarom, ami a legjobb a csapatnak és ahogy mondtam, mindig készen leszek, hogy segítsek a csapatnak, amikor szükség van rám."

 

A védő tavaly augusztus óta a svéd válogatott csapatkapitányi karszalagját is megkapta, vasárnap pedig lejátszotta 200. mérkőzését is a United színeiben, ezzel pedig a 15. olyan nem brit játékos lett, aki ezt a mérföldkövet elérte. Lindelöf elárulta, hogy rendkívül büszke erre a teljesítményre, valamint beszélt arról is, hogy milyen jó a csapatszellem az Old Traffordon Ten Hag vezetése alatt.

 

"Nagyon különleges érzés ez és remélem, hogy sikerül mégtöbbet elérnem. A célom, hogy segítsek a csapatnak mindig 3 pontot szerezni, amikor pályára lépek, mert ez a legjobb dolog."

 

"nagyszerű érzés számomra, amikor gólt szerzünk és igazán nagyszerű játékosaink vannak, akik ezt képesek is megtenni. Mindenki jól kijön a másikkal és ez is nagyon fontos, hogy összhang legyen a csapatban."

 

"Erős csapategység van és a sok meccs miatt mindenkinek készen kell állnia bármikor a bevetésre. Emiatt nehéz volt számomra a szezon kezdete a sérülésem miatt, de visszatértem és jó, hogy újra játszhatok."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!