Sir Alex izgatottan várja a BL-sorsolást

Nagyon szeretné próbára tenni együttesét Európa legjobb csapatai ellen, ezért Sir Alex Ferguson már nem tudja kivárni a ma esti Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását.


A Vörös Ördögök frusztráló módon búcsúztak az elõzõ idényben a Bayern München elleni negyeddöntõben, amely még mindig tisztán él a szurkolók és természetesen a skót menedzser emlékezetében is.

 

 

 

 

„Egészen egyszerûen nagyon balszerencsések voltunk tavaly” – mondta a Manutd.com-nak.

 

Afelõl azonban ne legyen kétségünk, hogy ezt a botlást motivációként fogja felhasználni a játékosok felkészítésénél a sorozat szeptember 14. vagy 15-i rajtja elõtt.

 

„Már nagyon várjuk az újabb Bajnokok Ligája idény kezdetét” – tette hozzá.

 

„Ez mindig is egy olyan sorozat volt, amelynek élmény volt részese lenni. A legfontosabb dolog, ahogy azt minden szezonban elmondom, hogy jól kezdjünk. Évrõl-évre 10 pontot határozok meg a csoportkörben elérendõ célként és nagyon fontos, hogy ezen minél gyorsabban túlessünk, ahogy az elõzõ szezonban is tettük.”

 

Az európai kupákban legyõzhetetlen mennyiségû tapasztalattal rendelkezõ edzõlegendát jóslásra is bíztatták a legrangosabb kupasorozat kapcsán, amelyben elmondta, hogy az angol csapatok tavalyi bukdácsolása után most feltámadást vár, míg a Barcelona és a Real Madrid, amely régi jó vetélytársa, José Mourinho kormányzása alá került, nagyon közel lehet a végsõ gyõzelemhez.

 

„A szokásos esélyesek nyerhetik meg idén is a trófeát. Azt gondolom, a Barcelona és a Real Madrid lesz a legközelebb a végsõ gyõzelem megszerzéséhez. Az elõzõ szezon gyõztese, az Internazionale ismét ott lehet a végén, de ez magunkra és a többi angol csapatra is igaz. Felkészültünk a kihívásra.

 

A Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását ma 18:00-tól tartják, amelyet a DigiSport élõben közvetít. A sorsolás után friss információkat olvashattok a Manchester United ellenfeleirõl a ManUtdFanatics.hu-n.

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!