Ten Hag Ronaldo maradását szeretné

Erik ten Hag szeretné, hogy Cristiano Ronaldo a Manchester Unitednél maradjon a szezon hátralévő részére - annak ellenére, hogy a támadó megtagadta becserélését a Tottenham Hotspur ellen.


Ronaldo pénteken egyedül edzett, miután a szezonban már másodszor távozott idő előtt csapata mérkőzéséről, ugyanis korábban a Rayo Vallecano elleni barátságos mérkőzésen se várta meg a hármas sípszó felharsanását. 

 

Ten Hag elmondása szerint azonban nem tervez Ronaldo távozásával:

"Én számítok Cristianora."

 

Amikor arról érdeklődtek nála, szerinte Ronaldo akar-e majd maradni, illetve ő is akarja-e, hogy maradjon, így felelt:

"Mindkettő."

 

 

A holland menedzser azt nem kívánta megerősíteni, hogy hétfőn már visszatérhet-e a felnőtt csapat keretéhez, mert szerinte előtte "először beszélniük kell". Amikor rákérdeztek nála, hogy akár hosszabb ideig is tarthat az ötszörös aranylabdás számüzetése, Ten Hag hozzátette:

"Nem, nem hiszem. Nem ez a célom."

 

"Azt mondtam, hogy nem szeretném őt nélkülözni és azt akarom, hogy ott legyen a keretben. Jó lenne, ha minden mérkőzésen számíthatnék rá, mert mindig hatással tud lenni a játékra."

 

Ronaldo menedzsere döntésének értelmében a szombat esti, Chelsea elleni mérkőzést ki fogja hagyni. 

 

Amikor arról kérdezték, Ronaldo számíthat-e negatív reakcióra a visszatérésekor, Ten Hag így folytatta:

"Tisztában kell lennie azzal, hogy az emberek az adott pillanat alapján ítélik meg, hogy aznap hogyan viselkedett. A top szintű sportban minden a máról szól - nem az életkor vagy a népszerűség számít."

 

"Ha te a sport legmagasabb szintjén vagy érdekelt, csak a pillanat és a viselkedés számít. Ez normális. Erre mindenkinek tekintettel kell lennie, nem csak Cristianonak. Csapatként, menedzserként, klubként is."


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!