Ten Hag reakciója a londoni döntetlenre

Erik ten Hag büszke arra, hogy csapata az utolsó pillanatban is képes volt gólt szerezni és ezzel drámai, 1-1-es döntetlent értek el a Chelsea otthonában, a Stamford Bridge-en.


Casemiro 93. szerzett fejes gólja elegendő volt ahhoz, hogy 1 pontot megmentsenek a vendégek, miután Jorginho büntetőből betalált a második játékrészben. Ten Hag fiai ezzel 5. helyen állnak a tabellán és továbbra is csak 1 pont választja el őket a 4. helyen tanyázó Kékektől.

 

Megérdemelt pontszerzés

"Szerintem jó meccs volt, az első félidőben mi uraltuk a játékot. Ezért is váltott rendszert az ellenfél. Ezután kicsit meg is nehezítették a dolgunkat, ezt már az első félidő végén is láthattuk. A második játékrész kiegyenlített volt, két azonos szinten lévő csapat játéka zajlott és végül úgy gondolom, hogy jogosan hoztunk el 1 pontot."

 

"Megérdemelt volt, mert nehéz, amikor későn kerül az ellenfél előnybe 1 góllal és 10 napon belül, 4 meccsel a hátunk mögött ez nagyon nehéz. Megérdemelt a pont. A csapat talált erőt és energiát még magában és visszavágott és úgy gondolom, hogy ez nagyon nagy dolog."

 

 

A Chelsea büntetője

"Elfogadjuk, hogy megadták, mi pedig visszavágtunk. Megnézem majd alaposan, de a játékvezető ott meghozta a döntést, el kell fogadnunk és folytatni a feladatunkat."

 

 

Varane sérülése

"Nem tudom még mi van vele, nem rég fejeztük be a meccset. Várnunk kell, mert még senki nem tud semmit sem mondani. Majd 24 óra múlva, vagy lehet később. Majd beszélünk róla, amikor megkaptuk a megfelelő diagnózist."

 

 

A cserék hatása

"Először is ez volt a 4. meccsünk 10 nap alatt és látható a fáradtság fejben és fizikálisan is. És ugye így kell a cserékkel frissességet behozni. Alkalmazkodnunk kellett a rendszerükhöz és úgy gondolom, hogy ezt jól csináltuk."

 

"Sem a védekezésben sem a támadásban nem voltunk olyan jók a második félidőben, mint az elsőben, akik ott voltak, azokból lehetett válogatni, nem volt más opció. Talán a szélső védőink kicsit többet tehetnének ilyen helyzetekben."

 

 

Casemiro a hős

"Meccsről-meccsre fejlődik és most ő volt a találkozó hőse. Ez pedig majd nagyobb önbizalmat ad neki és a csapatnak is. Szükségünk van az ilyen találatokra is és neki ezt most sikerült nagyszerűen összehozni. Láthatja mindenki miért fontos ő a csapat számára. Nagyon masszív volt a mai teljesítménye és mostmár azt mondhatom, hogy megfelel a Premier League intenzitásának és egyre csak jobb lesz. Bízom benne."

 

 

A tabella

"Egyértelmű, hogy minden meccset meg akarunk nyerni és tovább akarjuk fejleszteni a csapatot. Erre van szükségünk, hogy a megfelelő pozícióba kerüljünk és majd márciusban, illetve áprilisban meglátjuk, hogy hol tartunk. Hosszú út áll még előttünk, tehát egyelőre nem a táblázatot nézem, hanem a folyamatot és a fejlődést."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!