Ten Hag reakciója a Sheriff elleni győzelemre

Ten Hag úgy érzi, hogy csapata kiváló minőséget mutatott a Sheriff Tiraspol elleni 3-0-s győzelem során az Európa-ligában.


Diogo Dalot, Marcus Rashford és Cristiano Ronaldo góljai megpecsételték a moldovai bajnok sorsát és ennél még többet is szerezhetett volna az angol rekordbajnok, ami a Real Sociedad elleni utolsó csoportmérkőzésen még jól jöhetett volna. Bár a United már biztosan tovább jut a csoportjából, egyáltalán nem mindegy, hogy az első, vagy második helyen, ennek a sorsa viszont majd csak a Real Sociedad elleni találkozón dől el, Spanyolországban.

 

A holland menedzser a lefújást követően az Old Traffordon tartott mérkőzés utáni sajtótájékoztatójában az alábbiakat mondta a sajtó képviselőinek.

 

Többet akarunk

"Mindig többet akarunk elérni, ma rúgtunk 3 gólt, de úgy gondolom, hogy legalább 5-0-ra kellett volna nyernünk. Viszont azt is gondolom, hogy sok pozitívumot láttam a meccsen. Kapott gól nélkül hoztuk a találkozót, nem engedtük őket támadni, jól szervezettek voltunk és esélyük sem volt. Szóval a presszing nagyon jó volt és egy igazi, szervezetten védekező ellenféllel szemben sok helyzetet tudtunk kialakítani és 3 gólt szereztünk. Igen, többet kellett volna, de veszélyesek voltunk, szépen alkottunk és ez jó."

 

Ketten egymás mellett

"A második félidőben azt szerettem volna megnézni, hogy milyen az, amikor Cristiano és Rashford közelebb játszanak egymáshoz 9-es és 10-es pozícióban és azt gondolom, hogy ez remek kis csapda lehet az ellenfelek számára. Az ilyen kaliberű játékosok ellen mindig nehéz védekezni, ezt láthattuk is. Hasznosak voltak egymás számára. Azt is jó volt látni, amikor Fernandes kiment a jobb szélre és akkor ott is más dinamikát figyelhettünk meg. Szóval láttam néhány pozitív dolgot ezen a mérkőzésen."

 

Martinez és Antony cseréje

"Erősíteni a támadásokat, ez volt a terv, illetve Martinez esetében szerettük volna elkerülni a 3. sárga lapot, hogy ne kelljen kihagynia a Sociedad elleni meccset. Antony-val nem volt semmi probléma, a védjegyévé vált csellel sincs gondom, amíg működőképes, de többet várok tőle. Több hátrafutást a védekezésben és több párharcot. Összefoglalva, nagyobb dominanciát követelek a játékban és persze időnként ha van néhány trükk az jó és szép, amíg működik és nem veszélyezteti a helyzetünket, illetve segíti a támadásokat, de ha egy ilyen miatt nehéz helyzetbe kerülünk, akkor azért szólni fogok."

 

 

Ronaldo jutalma

"Igen, csinálta amit kell és folyamatosan jól helyezkedett. Végig törekedett erre. Nem adta fel, ahogy pályafutása során sem soha és a végén megkapta a jutalmát is. Folyamatosan nyomott. Ronaldo tisztában van a dolgokkal és azzal is, hogy olykor meg kell küzdeni a jutalomért. Ezt minden Manchester United játékos tudja. Minden gólkirálynak szüksége van a kommunikációra, megerősítésre, amit én meg is teszek. Ma ismét megerősítést kapott és rendben lesznek a dolgok. Sikerre éhes, élvezettel játszik és gólokat akar szerezni, minél többet. Sok munkát kell befektetnie, ahogy az egész csapatnak is, hogy a megfelelő pozícióban legyünk."

 

Kemény feladat San Sebastianban

"Tudjuk, hogy mit kell tennünk a Real Sociedad ellen, két gólos különbséggel kell nyernünk legalább. Két gólt kell minimum lőnünk úgy, hogy nem kapunk egyet sem. Elveszítettük ellenük az első meccset, ami őrületesen nagy büntetés számunkra. Ezt meg kell fordítanunk, kiemelkedő teljesítményt kell nyújtanunk ellenük, győztes mentalitás kell a maximumon, de előbb még vasárnap lesz egy bajnokink. Most még ez a fontosabb, mert meccsről-meccsre haladunk és most vasárnapra, a West Hamre koncentrálunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!