Lindelöf örül a visszatérőknek

A Manchester United védője, Victor Lindelöf elárulta, hogy nagyon boldog, hogy Harry Maguire és Donny van de Beek visszatértek sérülésükből a csütörtök esti Sheriff Tiraspol ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen, az Old Traffordon.


Maguire a szünet után állt be, míg Van de Beek a 79. percben váltotta Garnachot és teljesítményükkel hozzájárultak a fölényes sikerhez. A páros a közelmúltban tudott visszatérni az edzésekre sérülés miatti kihagyás után, Lindelöf pedig örömmel látta őket újra a pályán.

 

"Nagyon jó, hogy Harry és Donny is visszatért" - mondta Lindelöf az MUTV-nek. "Nagyon boldog vagyok, hogy újra egészségesek, mert nagyon fontos, hogy a keretünk teljes legyen és ők is nagyon fontosak a csapat számára."

 

A védelem szempontjából kifejezetten "csendes" volt az esti mérkőzés, mivel a vendég csapat egyetlen kaput eltaláló lövést sem tudott feljegyezni a statisztikájában. A United dominanciáját Lindelöf is éltette és elárulta, hogy fontos ennek a lendületnek és a koncentrációnak a fenntartása.

 

 

"Az ilyen mérkőzéseken ez az egyik legfontosabb dolog, hogy mindig fenn kell tartani a koncentrációt" - magyarázta. "Sokat birtokoltuk a labdát, de ha el is veszítettük, akkor visszaszereztük és nem engedtük őket kontrázni, szóval nagyon fontos, hogy végig éberek maradjunk hátul is."

 

Hozzátette: "Úgy gondolom, hogy jól irányítottuk a mérkőzést. Betömörülve védekeztek hátul és az ilyen ellenfelek ellen fontos, hogy tempósan tudjunk játszani és szét tudjuk húzni őket egyik oldalról a másikra járatva a labdát. Szereztünk 3 gólt, viszont egyet sem kaptunk, szóval úgy vélem, hogy jó munkát végeztünk."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!