Lindelöf edzett a spanyol utazás előtt

A Manchester United játékosai szerdán reggel még Carringtonban vettek részt edzésen, mielőtt útra keltek volna San Sebastianba a Real Sociedad elleni Európa-liga csoportmérkőzésre.


A Vörös Ördögöknek két gólos különbséggel kellene nyernie az E-csoport első helyének megszerzéséhez, amelyben segítségükre lehet, hogy Erik ten Hag ismét számolhat majd az újra edzésbe álló Victor Lindelöffel.

 

A svéd válogatott csapatkapitánya betegség miatt kihagyni kényszerült a hétvégi, West Ham United elleni győztes bajnokit, de a fotósok a mai, sajtónyilvános edzésen már lencsevégre kapták, amint társaival együtt készül.

 

 

Az utóbbi időben az U21-es csapatban parádés formában szereplő Shola Shoretire szintén részt vett a repülőút előtti gyakorláson.

 

Anthony Martial ismét teljes értékű edzésmunkát végzett, így egyre közelebb kerülhet ahhoz, hogy visszatérhessen sérüléséből, növelve ezzel a támadó szekció variációs lehetőségeit.

 

Nem volt viszont jelen Antony és Jadon Sancho sem, azt illetően azonban, hogy ettől függetlenül ott lesznek-e a Spanyolországba tartó repülőjáraton, meg kell várni a hivatalos utazó keretről szóló információkat.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Real Sociedad - Manchester United

Európa-liga, 6. csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!