Hivatalos: Utazó keret San Sebastianba

A Manchester United 23 fős kerettel kel útra Spanyolországba, hogy megvívja utolsó Európa-liga csoportmérkőzését a Real Sociedad vendégeként.


Mivel a két csapat az összes mérkőzését megnyerte azóta, hogy a nyitófordulóban a La Real 1-0-s sikert aratott az Old Traffordon, így Erik ten Hag tanítványainak két, vagy több góllal kellene nyeriük ahhoz, hogy letaszítsák a csoport első helyéről a San Sebastian-i alakulatot.

 

A tét nem kicsi, ugyanis a csoportkör második helyezettjei a Bajnokok Ligájában saját kvartettjük harmadik helyen végző, így az Európa-ligába ejtőernyőző klubokkal játszanak majd egy play-off kört, amely sorsolására hétfőn kerül majd sor.

 

Ahogyan arról már hírt adtunk, Victor Lindelöf újra edzett és bevethető is lesz. A svéd bekk a hétvégén betegség miatt nem volt hadra fogható, így kihagyta a West Ham elleni bajnoki győzelmet.

 

 

Antony és Anthony Martial Carringtonban maradnak, hogy ott folytassák egyéni edzésmunkájukat, míg Jadon Sancho betegség miatt fog hiányozni.

 

Utazó keret:

Kapusok: David De Gea, Martin Dubravka, Radek Vitek.

Védők: Victor Lindelöf, Harry Maguire, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Diogo Dalot, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka.

Középpályások: Bruno Fernandes, Christian Eriksen, Fred, Casemiro, Facundo Pellistri, Donny van de Beek, Scott McTominay, Zidane Iqbal.

Támadók: Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford, Anthony Elanga, Shola Shoretire, Alejandro Garnacho.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Real Sociedad - Manchester United

Európa-liga, 6. csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!