Ten Hag: Még esélyesek vagyunk a végső győzelemre

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag elfogadja, hogy a már amúgy is kemény szezonjuk során plusz két mérkőzést kell majd játszaniuk, de azt elismerte, csalódást keltő volt számára, hogy csapata ennyire kis különbség miatt maradt le az Európa-liga E-csoportjának megnyeréséről.


A győzelem, ami nem volt igazán elég

"Nem mindig azt kapod, amit megérdemelsz. Szerintem ma pontosan ez a tényállás. Szerintem jó utat jártunk be a csoportban, öt győzelmet arattunk és csak egy vereséget szenvedtünk, azt is egy véleményes büntetőnek köszönhetően. Természetesen ma két góllal szerettünk volna nyerni, hogy mi legyünk az elsők a csoportban. Ez volt a cél, amelyet bár nem értünk el, de a tél után továbbra is érdekeltek leszünk abban, hogy megnyerjük az Európa-ligát és mindig ez a legfontosabb. Azonban nekünk fordulóról-fordulóra kell haladnunk. A következő körre kell koncentrálnunk és ezt is fogjuk tenni."

 

Plusz két lejátszandó mérkőzés

"Várnunk kell a sorsolásig. Lesz plusz két lejátszandó mérkőzésünk és ez egy kemény szezon, de van egy keretünk, amellyel ezt meg kell oldanunk és meg is fogjuk."

 

Garnacho teljesítménye

"Nézzük a pozitívumokat a ma estét illetően. Van egy extra játékosunk Garnacho személyében. Jól teljesített és remélem folytatni tudja a megkezdett folyamatot. Megbízhatóan védekezett, keményen dolgozott, veszélyes volt és gólt szerzett, amelynek nagyon örülök. Ha folytatni tudja ezt, akkor nagyon elégedett leszek."

 

 

Van de Beek visszatérése

"Donny van de Beektől is remek produkciót láthattunk, nekünk pedig szükségünk is van a támadásbeli opciókra. Antony, Anthony Martial és Jadon Sancho személyében van három olyan játékosunk, akik képesek hatással lenni a játékunkra, de nem voltak bevethetőek. Így másokkal kellett megoldani a feladatot és megmutatni, hogy milyen mély keretünk van."

 

A hiányzó második gól

"Volt egy nagy helyzetünk [a második félidőben], amit les miatt érvénytelenítettek, de nagy lehetőség volt. Több tizenhatoson belüli helyzetben reménykedtünk természetesen, hogy megszerezhessük a második gólunkat. De szerintem az első félidőben is már megvolt az esélyünk a második gólra."

 

Magyarázat a cserékre

"Az volt a cél, hogy extra támadókat tudjak a pályára küldeni. De szerintem abban a pillanatban túl akadozó volt a játékunk, már nem sáfárkodtunk jól a labdával és kevesebb labdát tudtunk eljuttatni a tizenhatosukra. Az utolsó 10 percben sikerült újra labdákat belőnünk a tizenhatosukra és kidolgozni egy jó helyzetet. Ez volt végig a tervünk. Rizikót kellett vállalnunk és ezt is tettük. Emellett pedig nagyon jól lehoztuk a meccset kapott gól nélkül."

 

A figyelem már vasárnapra összpontosul

"Ahogy most én látom, mindenki rendben van. Regenerálódnunk kell, a fókuszunknak pedig már vasárnapra kell fordulnia, mert egy újabb nagy mérkőzés vár ránk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Aston Villa - Manchester United

Premier League, 15. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!