Ten Hag: Több opciónk is van a posztokon

A frusztráló Real Sociedad elleni találkozó ellenére Erik ten Hag pozitívan értékelte a folyamatosan fejlődő Manchester United 1-0-s győzelmét.


A Vörös Ördögöknek legalább két gólos győzelmet kellett volna aratniuk, hogy az E csoport első helyén végezzenek, de végül ez nem sikerült, ám Alejandro Garnacho első gólja a felnőtt csapatban és a fiatal argentin teljesítménye mindenképp pozitívuma volt a találkozónak.

 

A győzelem azt is jelenti, hogy a United 9 mérkőzés óta veretlen minden sorozatot figyelembe véve, a legutóbbi 7 meccsből pedig 6-ot is kapott gól nélkül hoztak le.

 

Ten Hag azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy úgy érzi, hogy a keret folyamatosan javul és erősödik, ahogy a sérült játékosok visszatérnek és az olyan fiatalok, mint Garnacho bizonyítanak.

 

"Mindig az elsők akarunk lenni és, ha ez nem sikerül, akkor csalódottak vagyunk" - ismerte el a menedzser.

 

"De végül azt kell mondanunk, nyertünk, nem kaptunk gólt és remek helyzeteket alakítottunk ki. Úgy gondolom, hogy a győzelem fontos, Donny van de Beek tisztességes teljesítménye és nagyon jó teljesítmény volt, amit Garnacho is produkált."

 

 

A Unitednek mind a védelemben, mind a támadó szekcióban voltak sérültjei, amiatt pedig Antony, Varane, Sancho és Martial is hiányoztak, a holland menedzser azonban pozitívan értékelte az adott pozíciókban szereplő helyettesek munkáját.

 

"Volt néhány hiányzónk a támadó részlegből, Antony, Martial és a Sancho is hiányoztak sérülés illetve betegség miatt. De az egészséges játékosok képesek őket pótolni és több fiatal is itt van velünk, úgyhogy örülök, hogy van megoldás a pótlásra."

 

"Lindelöf jól teljesít Martinezzel együtt, vasárnap beteg volt, ezért nem volt bevethető, de jött Harry és ő is kiválóan helyt állt."

 

"Sajnos Varane is sérült és a hiánya különösen fájó, főleg a vezéregyénisége miatt, de így is van 3 nagyon jó belső védőnk és ez jó, illetve ez az, amire szükségünk van."

 

"Örülök, hogy versenyhelyzet van a csapaton belül a pozíciókért, erre szükségünk van, hogy az összes játékost fejleszteni tudjuk. Szóval boldog vagyok."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!