Ten Hag reakciója a Villa elleni vereségre

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy érzi, hogy csapata Aston Villa elleni teljesítménye elfogadhatatlan volt a 3-1-es birminghami sikert hozó bajnoki során.


Az idénybeli 4. veresége a Unitednek egy szép, veretlenségi sorozatnak vetet véget. A Vörös Ördögök pocsékul kezdték a mérkőzést és már a 11. percben kétgólos hátrányban voltak és bár, az első félidő végén még Ramsey öngóljának köszönhetően vissza tudtak kapaszkodni a mérkőzésbe, a második félidőben újabb gólt kaptak.

 

A menedzser a találkozó lefújását követően az MUTV-nek és a többi újságírónak is elmondta kendőzetlen véleményét csapata produkciójával kapcsolatban.

 

Nem voltunk készen

"Már az első félidő elején elveszítettük a meccset, aztán a második elején is. Ez nem elfogadható. Fel kell készülnöd a meccsre, mi pedig nem voltunk készek. Élesebbnek kell lennünk, ez csak rajtunk múlik és rajtunk múlott. Nem tartottuk meg a labdát, hagytuk őket meglépni a mérkőzés elején, nem voltunk megfelelően szervezettek, de főleg a védekezésben nem tartottuk be a szabályokat és csatákat veszítettünk. Nem elfogadható. A játékosoknak vállalniuk kell a felelősséget és készen kell állniuk. Úgy tűnt, hogy a hazaiak frissebbek és ez nem elfogadható tőlünk."

 

Apró részletek

"Azt hiszem a szabadrúgásból kapott gól megakadályozható lett volna, mert ott volt a sorfal is. Oké, ezek apró részletek, de ezeken múlik sok minden az élvonalbeli futballban. A részletek nagyon fontosak számunkra és az egyik, hogy nem voltunk frissek, felkészültek. Amikor elkezded a mérkőzést már ott kell legyen a megfelelő hozzáállás és úgy gondolom, hogy az előző meccseinken ez ott volt és nagyon jól működött és készen álltunk a mai napig minden meccsünkre. Ma ez nem volt meg."

 

Visszatérési lehetőség

"Úgy gondolom, hogy az első félidő vége felé volt a legjobb periódusunk a találkozón. Ronaldo és Garnacho lehetőségeket teremtettek, voltak jó helyzeteink, de aztán megint beleszürkültünk a mérkőzésbe és nagyon kiábrándító volt, hogy rögönt a második félidő elején bekaptunk még egy gólt. Kulcsfontosságú volt, hogy már az első játékrész elején elveszítettük az egész mérkőzést."

 

 

Nyerd meg a párharcokat

"Az eredmény egyértelmű, soha nem hazudik. A futballban az ember megkapja, amit megérdemel. Ma nem voltunk elég jók. Olvasni kell a mérkőzést, megfelelően kell ez alapján szervezni a játékot és nem szabad az elején két gólt kapni. Elkerülhető lett volna, de még ennek ellenére is egyben kellett volna maradnunk és megnyerni a csatáinkat. A labdára kellett volna koncentrálni, ezek is mind olyan dolgok, amiket nem tettünk meg."

 

Túl sok beívelés

"Szerintem hülyeség volt ezzel próbálkozni, folyton Ronaldo fejét keresni. Túl sok ilyen beadásunk volt túl messziről. Nagyon sok volt ebben az erőltetett dolog és ezt nem kellett volna. A megfelelő pillanat erre az volt, amikor Christian Eriksen az első félidőben beadta a labdát és megtalálta Ronaldot. Az megfelelő pillanat volt."

 

Hit a második félidőben

"Igen, sokáig hittem. Szerintem 3-2-nél is minden lehetséges. Küzdeni kellett volna ezért a gólért, a srácok próbálták is, de nem sikerült, de a hit az utolsó pillanatig megvolt. Ha meglett volna a második gól, akkor bármi megtörténhetett volna."

 

Hogyan válaszolunk?

"Ez egy visszaesés a folyamatban, amiben tudtam, hogy nem csak felfelé fog ívelni az út. Tudtam, hogy jönnek majd kudarcok is, de megküzdünk ezzel."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!