Távozik a TeamViewer, új mezszponzor keresés indul

A Manchester United új mezszponzor keresésébe fog, miután megállapodtak a német TeamViewerrel megállapodásuk befejezéséről.


A Chevrolet helyett érkező TeamViewerrel csak 2021 márciusában kötöttek a Vörös Ördögök öt éves mezszponzori szerződést.

 

A TeamViewer neve egészen addig a Manchester United mezein fog maradni, amíg nem sikerül új mezszponzort találniuk.

 

"Az elmúlt hónapokban folyó együttműködő és privát egyeztetéseket követően a Manchester Unitednek és a TeamViewer AG-nek sikerült mindkét fél számára előnyös megállapodásra jutni, amelyben a Manchester United opciós jogot szerzett a klub mezszponzori jogának visszavásárlására" - kezdődik a klub által kiadott hivatalos közlemény.

 

 

"Miután a koronavírus világjárvány tetőpontján kötötték megállapodásukat a TeamViewerrel, a Manchester United most megragadja a lehetőséget, hogy fókuszált értékesítési folyamatban találják meg új mezszponzorukat egy normalizálódott piaci környezetben."

 

"Amint az új mezszponzor kiválasztásra kerül és megkötik a felek az erről szóló szerződést, a TeamViewer a Manchester United globális partnereinek értékes tagjaként folytatja együttműködését a klubbal, biztosítva a Manchester United számára a távoli elérés megoldásait az eredeti, 2026-ig szóló szerződés keretében."

 

"2021 júliusa óta a TeamViewer rengeteget profitált abból, hogy a világ futball egyik legtöbbet emlegetett mezszponzorává vált."

 

"A TeamViewer pénzügyi kötelezettségei nem változnak a Manchester United irányába, amíg a klub mezszponzorai, majd ezt követően a globális partner státusznak megfelelően fognak alakulni. További hivatalos közlemény nem várható addig, amíg a Manchester United ki nem választja új mezszponzori partnerét."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!