Rory a United szurkoló

Az újdonsült US Open golf bajnok, Rory McIlroy nagy Manchester United fan, errõl mesélt a hivatalos oldalnak még korábban...


Mi a legkorábbi emléked United szurkolóként?
A családunk édesanyám felöli ágának minden tagja Manchester United szimpatizáns - ám édesapám valójában City drukker, így néhány veszekedés volt a házban. Az elsõ emlékem az 1996-os FA kupa döntõ. Emlékszem a Liverpool zöld-fehér szerelésére és természetesen Cantona késõi, gyõztes góljára.

Milyen gyakran tudsz kimenni az Old Traffordra?
Elsõ alkalommal 14-15 éves lehettem, mikor kijutottam és ismét a Liverpoolt vertük meg. Jelenleg bérletes vagyok, így idén voltam már néhány találkozón és egyiken sem kaptunk ki, amin kint voltam. Több alkalommal kint szeretnék lenni, mint tehetem, ám az egyik legemlékezetesebb pillanatom mégis távol az Old Traffordtól történt, az Anfielden, amikor John O'Shea a meccs hosszabbításában gólt vágott a Kop elõtt.

Hogyan követed a csapat erdményeit, amikor távolt vagy egy túrán?
Graeme McDowell [korábbi Ulsterman és Ryder Cup partnere] is nagy United fan, így amikor távol vagyunk, mindig együtt próbáljuk elkapni a United meccseit. Graeme-mel együtt sok idõt töltöttem a golf pályáktól távol az utóbbi években és a legtöbbször egy bárban kötöttünk ki a világ valamely pontján United meccset nézve.

 


Kik a kedvenc United játékosaid?
Beckham volt a nagy kedvenc amikor felnõttem. Roy Keane egy újabb hõs volt - hatalmas volt, ráadásul ír kapcsolatokkal is bírt. Szerettem Gabriel Heinzét, amikor itt volt és most Patrice Evrát. Nem tudom, miért szeretem Patrice Evrát annyira, sokat hoz a játékba. Kis élt ad a játékunknak.

Mi a titka a Vörös Ördögök sikerének?
A habitus.A Unitedben évek óta megvan az a fortély, hogy jó futballal álljon elõ, amikor szükséges. Ez egy olyan dolog, amit a nagyszerû játékosok és a nagyszerû csapatok tesznek. És ez az, ami megkülönbözteti a nagyszerû játékosokat a jó játékosoktól.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!