Szerencsejáték rajongó Manchester United játékosok

Ismerj meg 5 olyan legendás jelenlegi és korábbi Manchester United játékost, akik a focipályán kívül a kaszinóban is megcsillantották tehetségüket. (X)


A profi focisták fényűző életmódjáról sokszor lehet olvasni az interneten, sőt egyre gyakrabban képek és videók is dokumentálják a legjobb sportolók cseppet sem átlagos hétköznapjait. A luxusórák, luxusautók, egzotikus nyaralások és végeláthatatlan bulik közepette azonban néhány érdekesebb hobbi is feltűnik. A Manchester United játékosai körében például kifejezetten sok volt az évek során az aktív szerencsejátékos, akik közül vannak, akik inkább csak hobbi szinten, mások azonban már kifejezetten profi szinten űzik vagy űzték az ipart. Bár az Instagram képeken szereplő tárgyakról a nagyközönség azonnal azt feltételezi, hogy azt a focista a labdarúgásért kapott milliókból engedheti meg magának, egyes játékosok vagyonának gyarapodását a szerencsejáték nyeremények is jócskán elősegítették. Természetesen a játékosok a saját meccseikre és sok esetben a saját sportágaikra sem fogadhatnak, de ettől még számlálhatatlan opció marad nekik a játékra. Íme 5 korábbi és jelenlegi Manchester United játékos, akiről talán te sem tudtad, hogy nem csak a foci, hanem a kaszinózás világában is megállják a helyüket.

 

Gerard Pique

Bár a spanyol sztárt a legtöbben a Barcelona csapatával azonosítják, karrierje elején Pique 2004-ben a United csapatát erősítette a Premier League-ben. Csak évekkel később igazolt át Spanyolországba, már bizonyított profi focistaként. Azt, hogy a labdához remekül ért azt mindenki tudja, azt azonban kevesen, hogy a kártyajátékokban is kiváló. Pique híresen jó pókeres, olyannyira, hogy több alkalommal profi pókerversenyeken is részt vett. Egy alkalommal állítólag több mint félmillió dollárral, azaz körülbelül 200 millió forinttal távozott egy pókerbajnokságról. Ez alapján, akár élete végéig pókerjátékos maradhatott volna és kényelmesen élhetett volna a szerencsejátékkal megkeresett pénzből, de a szenvedély miatt végül a focit választotta. Az első látásra fura kombináció egyébként nem annyira meglepő. A pókerhez és a focihoz egyaránt szükség van remek és gyors helyzetfelismerőkészségre, kötélidegekre és hosszú távú koncentrációra. 

 

 

Cristiano Ronaldo

A portugál klasszis, a United és a Real Madrid legendás játékosa szintén nagy pókeres. Ronaldo hobbija azonban közel sem annyira titkos, mint Pique esetében, hiszen ő számtalan alkalommal posztolt olyan fényképet a közösségi médiájára, amelyen épp játszik, vagy esetleg a kaszinó előtt pózol játék előtt vagy után. Mivel Ronaldo kifejezetten celeb egyéniség, ezért még amikor nem ő maga osztja meg a képeket, rendszerint akkor is lesifotósok hada fotózza le különböző exkluzív klubbokban és kaszinókban. Ronaldo olyan szenvedélyes játékos, hogy még egy szponzorációs szerződésbe is belement, a híres internetes pókeróriással a PokerStarssal közösen. A portugál klasszis saját elmondása szerint csak jóval a focis karrierjének beindulása után ismerkedett meg a játékkal, mivel csapattársai gyakran pókereztek. Ronaldo nem csak a hagyományos, hanem az online kaszinókban is rendkívül aktív, egy alkalommal például több, mint 10 millió forintnak megfelelő angol fontot nyert egy nagy tétekben játszott internetes PokerStars bajnokságon. Ha téged is érdekel az online szerencsejáték, akkor kezdésnek te is felkereshetsz kaszinó összehasonlító oldalakat mint Ronaldo. Ajánlani tudjuk például Mate Gabor weboldalát trükkökért, tippekért és a legfrissebb kaszinó játék hírekért.

 

 

Wayne Rooney

Wayne Rooney a maga idejében a Vörös Ördögök talán legjobb játékosa volt. Szabadidejében a sporton kívül gyakran foglalkozott blackjackkel és roulettel. Sajnos azonban jóval kevésbé profi módon állt a játékhoz, mint a lista első két szereplője. A póker azért különleges szerencsejáték, mert ebben van a játékosoknak a legtöbb lehetősége befolyásolni a játék kimenetelét, függetlenül attól, hogy éppen szerencsés vagy kevésbé szerencsés lapokat kaptak-e. A blackjackben és rulettben bár különböző fogadási taktikák és praktikák továbbra is alkalmazhatóak, a játékosok jobban ki vannak szolgáltatva a puszta szerencsének. Ennek megfelelően ezeket a játékokat ajánlatos higgadtan és mértékkel kezelni, Rooney azonban, kevés ember meglepetésére, abszolút nem így játszott. Szemtanúk szerint gyakran teljesen értelmetlen fogadásokat tett össze-vissza, jellemzően nagy értékben. Ennek az eredménye az lett, hogy hol hatalmasat nyert, hol nagyot bukott, de sose tudott igazán konzisztensen jó játékos lenni.

 

 

David de Gea

A csapat kapusa, David de Gea szintén nem angol, hanem spanyol származású. A Vörös Ördögök csapatához még 2011-ben csatlakozott és az azóta eltelt 11 évben a világ egyik legjobb kapusává nőtte ki magát. Egy alkalommal 28 meccs alatt 11 alkalommal az ellenfél összes lövését ki tudta védeni, ami profi nagypályás foci esetén igazán figyelemreméltó teljesítmény. De Gea a sporton kívül a videójátékok és a kaszinók szerelmese is. De Gea anno egyszer egy barátságos pókerpartiban még a pókerben is legendásan jó Piquet is le tudta nyomni. Bár remek játékos, nem szeret sokat kockáztatni, annak ellenére sem, hogy mostanra már bőven lenne miből. A játékot inkább afféle hobbiként és szórakozásként fogja föl, és ezt a felfogását annak ellenére sem adja fel, hogy többek elmondása szerint is profitábilis a szerencsejáték karrierje. De Gea egyébként kifejezetten laza fickó, gyakran le lehet fényképezni például heavy metal koncerteken is a tömegben.

 

 

Gary Neville

Gary Neville több éven át erősítette a Manchester United csapatát, ez idő alatt azonban a szerencsejátékhoz fűződő viszonyáról legalább annyiszor lehetett hallani, mint a fociban nyújtott teljesítményéről. Neville-t más játékosokhoz hasonlóan a csapattársai ismertették meg a szerencsejátékkal, azonban ő nem tudta tartani a mértéket. Rosszul választott taktikát, rosszul választott játékokat és a veszteségeit mindig kényszeresen és azonnal kompenzálni akarta. Ennek megfelelően az ő karrierje sajnos nem túl fényes. Soha nem tudott higgadtan játszani, nem tudott saját nyerő stratégiát kialakítani és folyamatosan pénzt vesztett a kaszinóban. Végül csapattársai unszolására örökre abbahagyta a szerencsejátékot, majd élményeiről könyvet is írt. A könyvet azoknak szánja, akik szeretnének profi szerencsejátékossá válni, egyfajta figyelmeztetésként, hogy mi az, amit mindenképpen el kell kerülniük.

 


(X)

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!