Manchester United U21 - Liverpool U21 2-1

A Manchester United U21 csapata lemásolta a felnőttek Manchester City elleni mérkőzését, és a Liverpool U21 ellen fordítani tudtak és ezzel meg is nyerték a délutáni Premier League 2 találkozót 2-1-es arányban.


Nehezen indult be az idei szezon az U21-es csapat számára, az újévben azonban már második győzelmét ünnepelhették, egyenesen a Liverpool ellen, miután Stephenson góljára még az első félidőben válaszolt Hugill, a másodikban  a 78. percben ismét betalált, így duplájával otthon sikerült tartani a három pontot.

 

Már a mérkőzés elején vezetést szerzett a Liverpool csapata egy szögletet követően jött be középre a labda, azt még a védők kitisztázták, de pont Stephenson elé a tizenhatos előterébe, aki tolt egyet rajta, majd kilőtte a jobb felső sarkot. A kapus még beleért, de remekül eltalált lövés volt, nem érhetett oda. 0-1

 

Próbált reagálni a hazai csapat, Hugill kapott remek labdát a bal oldalán, rávezette a kapura, de a védők kiszorították, így csak az oldalhálót találta el.

 

Nem sokkal később, hátul okozott gondot a United védelme, addig passzolgattak, míg végül sikerült elveszíteni a labdát, Musialowski lódult meg vele, bement a  tizenhatoson belülre, onnan bikázta rá a kapura, de a hálóőr a helyén volt és feltolta a labdát a nézőtérre.

 

Iqbal indította nagyszerűen Emerant, aki a tizenhatoson belülre érve a passzolás helyett a lövést választotta, az azonban gyengére sikerült, így a kapus kezei között kötött ki a játékszer. Itt viszont nem volt vége az akciónak, a kapus nagyon rossz helyre rúgta ki a megszerzett labdát, gyönyörű összjátékot követően Hansen passzol ki Hugillnak, először úgy tűnt, sikerül a vendégek védelmének felszabadítani, de a támadónak csak sikerült bekanalaznia a jobb alsó sarokba. 1-1

 

Vérszemet is kaptak a hazaiak, Emeran lódult meg a jobb oldalon, bepasszolt középre, de sikeres blokkot követően Jurado ismételhetett, a labda átkeveredett a jobb oldalra, ahol Savage érkezett, de messze fölé lőtte a labdát.

 

Fordultak a csapatok, vendég részről épült a támadás, Chambers kapott indítást, megtolta a labdát egy védő mellett, majd nyargalt is tovább a jobb oldalon, visszasarkallta a labdát Frauendorfnak, lövésébe viszont belevetődtek a hazai védők. 

 

United támadás, egészen hátulról induló akciót követően kapja Meija a labdát a jobb oldalon, felsprintel vele a szélen, egészen a kapuig, ahol beadja a középen érkező Hugillnak, ő pedig közelről nem hibázik. 2-1

 

Még egy nagyobb helyzetre is volt ereje a mérkőzés végén a csapatnak, Meija szolgálta ki Iqbalt a tizenhatos vonalán, aki tolt a labdán egyet, lövése azonban kapu fölé szállt.

 

Ezután a mérkőzés már nem változott, 2-1-re nyert az U21-es csapat a rivális ellen, aminek köszönhetően a 9. pozíciót foglalja el a tabellán. Legközelebb a West Ham United U21-es csapatához látogatnak az ifjontik január 20-án este 20:00-kor.

 

Összefoglaló: 

United: Vitek; William, Kambwala, Hardley, Jurado; Savage, Iqbal; Forson, Hansen (Collyer 84), Emeran (Meija 56); Hugill

Nem használt cserék: Mastny, McNiell, Pye

Gólok: Hugill 18, 78 ill.: Stephenson 4

Lapok:  Savage, Williams

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!