Blackburn U18 - Manchester United U18 2-3

A United csapata minden tekintetben jó napot fogott ki tegnap, a felnőttek és az U21-es alakulat után az U18-as akadémia is győzelemmel zárta a napot. A Blackburn Rovers csapatát sikerült legyőzniük idegen környezetben 3-2 arányban.


Gólgazdag találkozót hozott a délben lejátszásra került U18-as Premier League találkozó, már az első félidőben három gól is esett, Nsangou és Biniek góljaira Fitzgerald válaszolt a vendég oldalon, aztán a második félidőben itt is pazar fordítást láthattak a szurkolók, miután először Gore majd a meccs végén Kingdon volt eredményes.

 

United volt kezdeményezőbb a találkozó elején, Williams a tizenhatos vonalánál tette ki oldalra Lacey-nek, aki tolt rajta párat, de inkább jobbnak látta visszatenni azt, így Williams vállalta el a lövést, ami a kapus kezei között landolt.

 

Szabadrúgást végezhetett el a Blackburn, szépen kanyarodik be a labda, de úgy tűnt először ez a kapusé lesz, ám először kicsúszott a kezéből a labda az esőnek köszönhetően, majd biztosra ment és még öklözött rajta egyet, de így is a hazaiakhoz került a játékszer, Caddick adta be középre és így Nsangou -nak csak az üres kapura kellett bólintani. Sajnálatos találat. 1-0

 

Szélen indult meg a hazai támadás, a labda bekerült középre, ám a védelem tisztázott, de nem repült olyan messzire a játékszer, Biniek próbálkozhatott egészen közelről lövéssel, szerencsére azonban próbálkozását blokkolták, második szándékra pedig már kapu mellé tüzelt.

 

Vendég reakció, Williams kapott pazar indítást a bal szélen, a tizenhatos csücskéig vezette a labdát, majd bekanyarította középre, ám senki sem érte el a labdát, minenki előtt elcsorgott.

 

Duru verekedte be magát jobb szélen a tizenhatos vonaláig, majd betette középre, ahol O'Grady szerencsére csak a védelmet találta telibe, de azt fájdalmasan.

 

Murray lódult meg a bal oldalon, leültette védőjét és már majdnem a kapu sarkába ért, majd beadását Fitzgerald bólintotta a kapuba.

 

Edmonson lódult meg a United tizenhatosa felé, Kingdon pedig nem tudta, csak szabálytalanul szerelni, a bíró így a tizenegyes pontra mutatott. A büntetőt Biniek értékesítette, a kapu közepébe bombázta a labdát, miután a United hálóőre jobbra vetődött. 2-1

 

Williams kap nagyszerű labdát a második félidőben a tizenhatos csücskénél, befelé vezeti a labdát, majd el is vállalja a lövést, a kapus azonban fölé tolja a labdát. 

 

Másik oldalon most az akció, Nsangou kap labdát a tizenhatos vonalán, ahonnan el is vállal egy lövést, Harrison azonban csak figyelte ahogy a labda elhagyja a játékteret.

 

Gore passzol ki jobbra a beinduló Lacey felé, ő eszméletlen biciklizésbe kezd a védővel szemben, majd leszállva a bringáról visszapasszol Gore-nak, aki megnézte magának a bal felső sarokban lévő pókot és ki is szedte onnan, gyönyörű lövés. 2-2

 

Másik oldalon is teper a hazai csapat, Nsangou kap labdát a jobb szélen, belöbböli középre, ahol Makesa ér bele szerencsétlenül a labdába, ami így is bement volna a kapuba, ha nincs Oyedele önfeláldozó mentése.

 

Jön a kegyelemdöfés a mérkőzés utolsó perceiben, szabadrúgáshoz jut a United, Lacey íveli be a labdát középre, ahol Kingdon fejét találja meg a labda, ő pedig bestukkolja a hálóőr fölött a kapuba. 2-3

 

A csapat ezzel a győzelemmel maradt a tabella harmadik helyén a Sunderland és a City mögött 4 ponttal a Macskák és 8 ponttal a City mögött. Legközelebb a Liverpool U21 csapatát fogadják 21.-én szintén déli időpontban. 

 

Összefoglaló:

United: Harrison, Nolan (Jackson 46), Aljofree, Kingdon, Murray; Fitzgerald, Oyedele (Gore 46); Lacey, Scanlon, Williams (Musa 66); Norkett

Nem használt cserék: Wooster

Gólok: Nsangou 32, Biniek 42 ill.: Fitzgerald 40, Gore 75, Kingdon 89

Lapok: Kingdon, Gore

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!