Ten Hag: Folyamatosan keressük az új játékosokat

Erik ten Hag nem zárta ki annak lehetőségét, hogy még január hónap folyamán további játékosok érkezzenek a Manchester Unitedhez és kitart amellett, hogy amennyiben megfelelő lehetőség adódik az átigazolási piacon, akkor a rekordbajnoknak le kell csapnia rá.


Ebben a hónapban eddig Jack Butland és Wout Weghorst érkeztek a Unitedhez, utóbbi a hétközi, Crystal Palace elleni bajnokin debütált is mindössze 5 nappal azután, hogy hivatalosan is bejelentették, hogy kölcsönveszik a Burnley-től.

 

Mivel Butland anyaklubja a Crystal Palace, ezért a kapus nem volt nevezhető a szerdai, 1-1-re végződő bajnokira, így továbbra is türelmesen várja a lehetőséget, hogy bizonyíthasson.

 

A Vörös Ördögök menedzserét az Arsenal elleni rangadót megelőző sajtótájékoztatóján arról is kérdezték, hogy várható-e még érkező a téli átigazolási időszakban.

 

 

"Úgy gondolom, hogy a Manchester Unitednek folyamatosan keresnie kell a legjobb opciókat. Mindig a jobbat kell keresni, mi pedig pontosan ezt tesszük. Alapos kutatást végzünk és, ha lesz megfelelő lehetőség, akkor lépni is fogunk."

 

Ten Hagot arról is megkérdezték, hogy Jadon Sancho visszatérése mikorra várható, mivel a szélső bevethetősége újabb merítési lehetőséget adhatna a holland mesternek. A menedzser kifejtette, hogy az angol válogatott játékos még csak most tért vissza a csapat edzéseire miután egy ideig külön dolgozott erőnlétén.

 

"Nem tudok válaszolni erre a kérdésre. Folyamatosan teszi a lépéseket előre, de kedden volt először a csapat edzésén. A csapatedzés a meccs előtti edzés utolsó szintje, a következő napokban már folyamatosan részt vesz ezeken és lépésről-lépésre fogunk vele haladni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Arsenal - Manchester United

Premier League, 21. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!