Ten Hag reakciója az Arsenal elleni vereségre

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag kijelentette, játékosai tudják, hogy képesek "sokkal jobb" teljesítményre, miután 3-2-es vereséget szenvedtek az Arsenaltól a Premier League-ben.


Javulás szükséges

"Jobban kell védekezni. Hibázol, aztán pedig az egész olyanná válik, mintha egy kártyapakli lenne a kezedben. Ebben a helyzetben ez olyan dolog, amelyet el kell kerülni. Ugyanez igaz az első két gólra, miután mi szereztük vezetést. Túl könnyedén ajándékoztunk nekik gólt ahhoz, hogy 1-1 legyen. Ha meccsben vagy és 1-0-ra vezetsz, akkor fel kell ismerned, hogy több terület fog előtted megnyílni. Meg kell tanulnunk ezeket a leckéket, ha úgy akarunk ilyen helyekre látogatni, hogy le is győzzük ezeket a csapatokat."

 

Csalódást keltő hét

"Szerintem a két mérkőzés [az Arsenal és a Crystal Palace ellen] nagyon szoros volt. Nehéz elfogadni, hogy a mérkőzés utolsó pillanataiban kapsz ki, ez nem fordulhat elő. Ezzel szembe kell néznünk, tanulnunk kell belőle, ahogyan a hibáinkból is, mert mindhárom bekapott gólunk elkerülhető volt. Általában jobbak szoktunk lenni az ilyen szituációkban."

 

Előre tekintve

"Bizonyos helyzetekben jók vagyunk, de ez kemény, mert míg nekünk rengeteg mérkőzésünk volt, addig nekik nem. A végén pedig ők játszhattak otthon, ez pedig érezhető volt. Szerintem voltak pillanatok, amikor bátrak voltunk. A végén sokkal jobban kell kezelnünk az ilyen szituációkat, mert rossz döntéseket hoztunk, nem csak egy játékos, hanem többen is. Aztán pedig kapunk egy olyan gólt, amelyet, mint mondtam, muszáj lenne elkerülnünk és ugyanez igaz az első kettőre is. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, gólt szereztünk, vezettünk, de hibáztunk, ami elfogadhatatlan. Ma meg kell tanulnunk a leckét, majd tovább kell lépnünk."

 

 

Finom különségek

"Ők nagyon jók a labda birtokában, mi viszont egy jól védekező csapat vagyunk. Viszont rengeteg nyílt lehetőséget engedélyeztünk nekik és szerintem az első két gól, kezdve a szöglettel, a hibánkból született, ilyet pedig nem csinálhatunk. Előzetesen azt mondtam, hogy ezt a mérkőzést az apró részletek fogják eldönteni és valóban a finom különbségek döntöttek. Az utolsó percek döntő jelentőségűek voltak a mérkőzés kimenetele szempontjából, ezt pedig nehéz elfogadni. Nehéz, de ma tanulnunk kell ebből."

 

Pozitív kezdés

"Ez egy valóság ellenőrzés lehet számunkra. Ma ezt el kell fogadnunk. Ma elégedetlenek vagyunk, mert tudjuk, hogy védekezésben tudunk jobban teljesíteni. 1-0-ra vezettünk, a mérkőzés jól kezdődött számunkra és az ilyen helyzetekből előnyt kell kovácsolnunk. Nem fordulhat elő, hogy olyan gólt kapunk, mint amilyet sikerült."

 

Bajnoki cím emlegetése

"Mi soha nem beszéltünk róla. Ez a minket körülvevő emberektől és a szurkolóktól származott, mi pedig szeretnénk minden mérkőzést megnyerni. Ma ezt megmutattuk, mert bátrak voltunk és sikerült helyzeteket is kidolgoznunk. Mint mondtam, ha trófeákat akarunk nyerni, nem követhetünk el olyan hibákat, mint tettük azt ma este."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!