De Gea védése a legjobbak között

David De Gea hatalmasat nyújtózott Odsonne Edouard helyzeténél a Crystal Palace elleni 1-1-es döntetlen alkalmával.


Noha a Manchester United kapusa Michael Olise hosszabbításban lőtt precíz szabadrúgásánál végül kapitulált, korábbi bámulatos hárítása jogosan váltott ki széleskörű elismerést a Premier League-ben, helyet szerezve ezzel a január hónap védései díj hatfős szűkített listáján.

 

Edouard átvette a labdát Olise passza után és a tizenhatoson kívülről tüzelt. De Geanak sikerült a felsőléc tetejére tolni a lövést, majd szöglet következett.

 

 

Ez volt a hazaiak egyetlen valamire való lehetősége az első félidőben, ami még inkább felértékeli az éber spanyol teljesítményét, hiszen előtte nem igazán tesztelték.

 

Öt másik védés is versenybe száll De Geaval a díjért ebben az eseménydús januári időszakban.

 

A West Ham kapusa, Lukasz Fabianski meghiúsította a Leeds Unitedes Rodrigo gólját, az Aston Villa vb-győztes hálóőre, Emiliano Martinez lenullázta a Leeds támadóját, Jack Harrisont, Aaron Ramsdale blokkolta Ryan Sessegnon erőfeszítéseit az észak-londoni derbin, Kepa Arrizabalaga pedig megőrizte a Chelsea előnyét a Palace-os Cheick Doucure-val szemben. Nick Pope, a Newcastle kapusa Jean-Philippe Mateta kísérletének hárításával gondoskodott róla, hogy újabb mérkőzést hozzon le kapott gól nélkül.

 

A védések és a szavazás az alábbi linken érhető el:

https://www.premierleague.com/news/3036611


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!