Ince: Öröm volt látni a United fejlődését

A Manchester United egykori középpályása, Paul Ince a Reading menedzsereként tért vissza az Old Traffordra szombat este és, bár csapata 3-1- arányban vereséget szenvedett, az ex-Vörös Ördög nem győzte dicsérni Erik ten Hag munkáját.


A United domináns, ám gólnélküli első félidejét követően Ince csapata igyekezett versenyben maradni Ten Hag csapata ellen, amely végül 3 gólt szerzett a második játékrészben, a vendégeket pedig Andy Carroll kiállítása sem segítette, bár Amadou Mbengue egy szépítő találatot azért fejelt.

 

A Reading menedzsere meleg fogadatásban részesült az Old Trafford minden szegletéből a kezdősípszó előtt, beleértve Eriket is, Ince pedig nem győzte dicsérni holland kollégáját.

 

"Szerintem Ten Hag rövid idő alatt az egész klubot felemelte" - mondta Ince a meccs utáni sajtótájékoztatón. "Úgy látom, hogy valóban megfelelő pozícióba hozta a Unitedet, hogy tovább tudjanak menetelni és úgy tűnik, hogy mindent megtesz. Az látható, hogy nagy az összefogás és, mint korábbi United játékos örülök, nagyon örülök és fényes jövőt látok."


 

"Határozottan boldog vagyok, hogy láthattam, hol tartanak jelen pillanatban."

 

Bár a United jutott tovább az FA-kupa következő fordulójába, Ince számára ez egy tartalmas éjszaka marad. 

 

"Élvezetes volt és ennek így kellett lennie. A világ egyik legnagyobb klubja ellen játszottunk 74000 szurkoló előtt egy csodás stadionban. Nagy élmény ez a játékosoknak is."

 

"Ez egy olyan találkozó volt, amit előtte egész héten tervezgettünk és mindenki azon gondolkozott, hogy vajon lesz-e lehetősége pályára lépni."

 

"Amikor játékosként az Old Traffordra jössz, akkor a United legjobbjai ellen akarod megmérettetni magad és szerencsések voltunk, hogy ma ezt megtehettük."

 

Ince elárulta, mit üzenne Ten Hagnak a United sikere után és elmélkedett azon is, hogy milyen esélyei lehetnek a Vörös Ördögöknek megnyerni a kupasorozatot.

 

"Csak annyit mondanék neki, hogy minden jót. Nagyon jó munkát végzel, sok sikert kívánok az 5. fordulóban. Ez ennyire egyszerű."

 

"Jó lenne, ha Ten Hagnak sikerülne már az első évében trófeákat nyerni. Remek lehetőség erre a Ligakupa és az FA-kupa is. Sokat jelenthet a sorsolás is, de, ha a United úgy játszik, ahogy eddig, akkor nem látom okát annak, hogy ne lennének esélyesek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!