Korai csapathírek a Palace meccs előtt

A Manchester United újra Premier League mérkőzésre készülhet, amikor szombaton a Crystal Palace-t fogadják majd az Old Traffordon.


A magyar idő szerint délután 4 órai kezdés kiváló lehetőséget biztosít a Vörös Ördögök számára, hogy 13 mérkőzésesre nyújtsák hazai győzelmi sorozatukat, de a Sasok biztosan ennek megnehezítésére fognak törekedni, ahogyan tették azt a két csapat pár héttel ezelőtti, Selhurst Parkban játszott 1-1-es döntetlenje alkalmával is.

 

Erik ten Hag kezdőcsapatában hat helyen eszközölt változtatást a Nottingham Forest elleni Ligakupa elődöntő visszavágóra, opcióit pedig újra számba fogja venni következő feladatukat megelőzően.

 

Diogo Dalot csütörtökön újra edzésbe állhatott, karöltve az átigazolási időszak utolsó napján kölcsönben megszerzett Marcel Sabitzerrel, amely így újabb lökést adhat a csapatnak azt követően, hogy Jadon Sancho és Anthony Martial is visszatérhetett csereként a szerdán 2-0-ra megnyert mérkőzésen. 

 

A holland menedzser akkor arra tett utalást, hogy az előttük álló találkozókon folytatni fogja a támadó szekció frissen tartását, ahogyan tette azt a hét közben is, amikor mindhárom támadójátékosát lecserélte.

 

"Szerintem ugyanezt megtehetem majd az elkövetkezendő mérkőzéseken is" - kezdte.

 

"Becserélhetem őket, de másokat pedig pihentethetek is, mert mindenhol szükségünk van az energiára, de az egyértelmű, hogy a támadószekcióban van ez a leginkább így, ahonnan a gólokat várjuk."

 

 

Ten Hag abban is reménykedhet, hogy hamarosan közel a legerősebb kerettel folytathatja harcukat a szezonvégi elismerések begyűjtéséért.

 

"Az a probléma, hogy ők mostanáig nem mindig voltak bevethetőek" - tette hozzá Sancho és Martial kapcsán.

 

"Rengeteg kompromisszumot kellett kötnünk eddig a szezon során. Szóval remélhetőleg el fogjuk érni azt a pontot, amikor mindenki bevethető lesz és trófeákat nyerhetünk velük. Rendelkezésre kell állniuk, mert ehhez mindenkire szükségünk lesz, mivel rengeteg mérkőzésen kell helyt állnunk."

 

"És emellett ma este is látható volt, hogy bármi megoldható és elérhető a kispadról beállva, ahonnan új dinamika kölcsönözhető a csapatnak."

 

Három középpályás - Scott McTominay, Donny van de Beek és Christian Eriksen - sérülés miatt nem lesz bevethető.

 

Jack Butland pedig kölcsönszerződése értelmében anyaklubja ellen nem állhat majd rendelkezésre.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Crystal Palace

Premier League, 22. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!