Lindelöf új pozícióban szerepelt edzésen

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere arról beszélt, hogy Victor Lindelöf akár középpályásként is opció lehet számára.


A svéd válogatott védő 212 alkalommal lépett pályára a Vörös Ördögök színeiben 2017-es érkezése óta, a Nottingham Forest ellen 2-0-ra megnyert Ligakupa mérkőzésen pedig Casemiro pozíciójában lépett pályára csereként és átvette a pajzs szerepét a védelem előtt.

 

Kevesen tudják, de Lindelöf korábban a Benficanál is szerepelt már ezen a poszton.

 

Mivel több középpályás is hiányzik a csapat ezen területén (Christian Eriken, Scott McTominay, Donny van de Beek), előfordulhat, hogy Ten Hagnak alternatívákat kell keresnie csapaton belül, hogy ne maradjon betöltetlen ez a szerepkör.

 

 

A szerdai mérkőzést követő sajtótájékoztatón a holland menedzser elmondta, hogy Lindelöf korábbi tapasztalatai a 6-os pozíciójában bőséges mélységet adhatnak a közelgő Crystal Palace és Leeds elleni találkozókon.

 

"Lindelöf 6-osként, irányító középpályásként is szerepelt a Benficanál, szóval tudom, hogy képes itt játszani és korábban már kipróbáltuk edzéseken és talán meccsen is."

 

"Azt is szeretném, hogy a középpályásaim kicsit előbbre tudjanak merészkedni, hogy más dinamikát tudjunk kialakítani, tehát ezt azért csináljuk, hogy a csapatot dinamikusabbá tegyük."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Crystal Palace

Premier League, 22. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!