Fredet feltüzelik a "klasszikus" rangadók

A Manchester United középpályása, Fred szerint a Leeds elleni mérkőzéseket mindig nagy várakozás és felkészülés jellemzi.


A brazil válogatott játékosnak jó emlékei vannak a Yorkshire-iek elleni küzdelmekről, hiszen hazai és idegenbeli gólokat is szerzett riválisunk ellen.

 

Az előző szezonban mindkét Premier League-mérkőzésen betalált a fehéreknek, az Old Traffordon 5-1-re, az Elland Roadon pedig 4-2-re diadalmaskodott a csapat.

 

Miközben a 2022/23-as szezonban elért négy találatát növelni kívánja és a múlt hétvégi Crystal Palace elleni feszült, 2-1-es győzelem alkalmával újabb lenyűgöző produkciót mutatott be, Fred érzékeltette a mérkőzés jelentőségét.

 

"A Leeds elleni meccs az angol futball egyfajta „klasszikusa”, egy igazán fontos derbi" – mondta Fred a klubmédiának adott exkluzív interjúban, amely a United Review-ban is megjelent. "Amikor szembekerülünk velük, mindenki erről beszél a meccset megelőző héten."

 

"Betalálni ezeken a mérkőzéseken nagyszerű, csodálatos érzés látni, ahogy a szurkolók ugrálnak, érezni lehet az izgatottságukat. Nagyon kielégítő a gólszerzés ezeken a meccseken, ahogy korábban is mondtam, remélem, hogy még több ilyen gólt szerezhetek."

 

 

Nagyon jó a hangulat a két bajnoki előtt, mivel a Vörös Ördögök meg akarják őrizni a Premier League-ben betöltött pozíciójukat mielőtt nekivágnak az Európa Liga kaland első felvonásának a Barcelona ellen.

 

Február zsúfolt hónap a versenynaptárt illetően, de Fred - akár a csapattársai - bírja a terhelést.

 

"Pontosan, nagyon sok meccs következik" - mondta. "Remélem, hogy a tőlünk telhető legjobbat tudjuk nyújtani ezeken."

 

"Még mindig minden fronton versenyben vagyunk, továbbra is mindent bele kell adnunk. Természetesen amikor gólt szerezünk, a szurkolókkal együtt ünnepeljük azt, rohanunk a kamerák felé."

 

"Ez azért van, hogy mindenki boldog legyen, és hogy a szurkolók mindig mögöttünk álljanak."

 

A United februári mérkőzései:

Február 8.   21:00: Leeds United (H)
Február 12. 15:00: Leeds United (A)
Február 16. 18:45: Barcelona (A)
Február 19. 15:00: Leicester City (H)
Február 23. 21:00: Barcelona (H)
Február 26. 17:30: Newcastle United (N)


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leeds

Premier League, 8. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!