Ten Hag: De Jong a világ bármelyik csapatának erősítés lenne

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag kijelentette, a Barcelona "egyedi" középpályása, Frenkie de Jong "a világ bármelyik csapata számára erősítés lenne".


A United alaposan dokumentált módon próbálta minden létező módon megszerezni a nyári átigazolási időszakban De Jongot, Ten Hag ugyanis szeretett volna újra együtt dolgozni a korábbi Ajax sztárral, de a katalánokkal nem sikerült megállapodásra jutni az ügylet nyélbe ütését illetően.

 

A Barcelona edzője, Xavi szerdán kijelentette, hogy De Jong abban az időben egyáltalán nem kívánt távozni a klubjuktól, ez azonban nem akadályozta meg abban a 25 éves játékost Amszterdamban 18 hónapig edző Ten Hagot, hogy ismételten dicsérő szavakkal illesse honfitársát.

 

 

"2019-ben nagyon nagy varázsa volt az Ajax csapatának. Ebből a varázsból Frenkie rengeteget vállalt, majd az elmúlt évek során Spanyolországban tovább fejlődött" - mondta Ten Hag a csütörtöki, Barcelona elleni idegenbeli Európa-liga play-off odavágót megelőző sajtótájékoztatón.

 

"Ő egy fantasztikus játékos, aki még jobbá vált. A védelemben a labdát felhozva minden rengeteg ideje van átgondolni a következő lépéseket."

 

"Öröm volt vele együtt dolgozni. Ő a világ bármelyik csapata számára erősítés lenne. Egyedi képességekkel rendelkezik." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!